Menu & Search

Ohh, zwarte nagels … <3 Nog meer liefde voor mijn uitzicht over Brussel deze ochtend, uit het raam van mijn kamer @ The Hotel. Hoe mooi is dees? Ik overnachtte er tijdens de #maleficentsleepover van Disney & M.A.C. ter ere van de nakende release van hun laatste samenwerking. Toepasselijker wijze op de eerste avond dat de film te zien was in de zalen. En, lieve lezer, gaat dat zien. Zo mooi. Zo krachtig. Zo … herkenbaar. Then again, ik bén een drama queen. Maar bon. Ik worstel nog even met een grotere, uitgebreidere blogpost. (Zit met een kleine bloggers’ block. Valt het op? *zuchtje*) Ondertussen lakte ik mijn nagels met Nocturnelle. Mijn lippen kregen een laagje True Love’s Kiss rood. Channeling my inner Maleficent …
Ohhh, black nails … <3 Even more love for the view I woke up to this morning, in my room at The Hotel in Brussels. So damn gorgeous. I spent the night there for a cosy little #maleficentsleepover hosted by Disney and M.A.C. on the first show night of the movie. M.A.C. presented their Maleficent collection to our small party and it looks awesome. The movie does, too. So beautiful. So powerful. There’s a Maleficent in all of us, dear reader … Currently channelling her through these Nocturnelle nails and A True Love’s Kiss lips.

film: nu in de zalen
M.A.C. x Maleficent: 6 juni in de winkel 

movie: now in theatres 
M.A.C. x Maleficent: the 6th of June (Belgium)

9 Comments

 1. 8 jaar ago

  Ik wil zó graag de film gaan zien, die hard fan hier! Het lakje vind ik ook echt geweldig!

 2. 8 jaar ago

  Mooie foto’s! Ik ben superbenieuwd naar de film, Angelina lijkt me een top-Maleficent :-).

 3. 8 jaar ago

  Ben zoooo benieuwd naar die lippenstift! #addict

 4. 8 jaar ago

  Sooo jealous girl! Het Hotel ziet er gewoon zalig uit en op die manier de film zien is gewoonsuperdelux ^^.

 5. Manon
  8 jaar ago

  Wat een mooie kleur

 6. 8 jaar ago

  LOVE zwarte nagellak :D

 7. 8 jaar ago

  Wat een mooi lakje!

 8. 8 jaar ago

  You can never go wrong with black, zelfs niet in de lente en de zomer :-) Leuke collectie is dit ook.

 9. 8 jaar ago

  Loved the movie! Perfect voorbeeld van pay back voor als een man u bedriegt, go Maleficent on him!