Menu & Search

NOTD: Neon & on & on

Neoooon! Ik weet niet wat het is (ok, ik weet het wel: het rommelt in mijn leven en ik VOEL mij neon) maar felle, compromisloze, in-your-face kleuren zijn de énige fix voor mijn mood dezer dagen. Dat en zombiefilms. En wie doet neon beter dan China Glaze? Gisteren geshopt bij Beauty Queen in Gent, nu op tips & toes: Neon & on & on.
Neooon! I’m not quite sure why (well … actually I am: my life is kind of messy a.t.m. and I just FEEL neon, you know) but nearly superbright, uncompromising, in-your-face colors are def giving my mood the boost it needs these days. No brand does neons like China Glaze does. I got this fierce pink at Beauty Queen in Ghent and already painted tips & toes with it. In love with Neon & on & on? Absolutely. 

Zoals dat gaat met neons, is hij in realiteit veel feller. De camera – bon, en ik – heeft moeite om het naar een foto te vertalen. Heeft twee lagen nodig voor perfecte dekking, droogt semi-matte en blijft alvast de hele dag zitten zonder chips. (Niet evident voor neon / matte finish.)
Much brighter in real life (‘cause yes, neons are a bitch to capture). Opaque in two layers. Dries to a semi-matte finish. Is still chip-free now, at the end of the day, which is not that standard for neons / matte finishes, on me, they tend to chip like a mofo.

P.S. Ben ondertussen toe aan mijn tweede flesje O.P.I. Avojuice. Ik heb last van droge nagelriemen en handen, en dit spul helpt. Plus het ruikt lekker. (HEEL lekker.) Duur voor een klein flesje, maar whatev. A little bit of feel-good dit spul goes a long, long way.
P.S. I also got my second little bottle of O.P.I. Avojuice. I really love that stuff. It smells cute, and it helps me treat my dry hands & cuticles. Rather expensive for such a mini bottle, yet a little goes a long, long way.

verkrijgbaar available in Belgium
@ Beauty Queen (Gent) en Nail National (Antwerpen)

prijs price
polish €9 (14ml)
lotion €4 (30ml)

30 Comments

 1. 9 jaar ago

  Erg mooi roze :-)

 2. 9 jaar ago

  Ik ben zot van neon! Eerst durfde ik niet – wat zouden de collega’s zeggen? – maar sinds ik het de eerste maal geprobeerd heb kom ik vlot de zomer door met een collectie aan kleurtjes! Love it

 3. 9 jaar ago

  Ziet er erg mooi uit!

 4. 9 jaar ago

  Cool! Die wil ik ook wel!

 5. 9 jaar ago

  Oh ik vind ‘m zo geweldig!

  XO

 6. 9 jaar ago

  Prachtige kleur! De zoektocht naar het perfecte neon roze lakje lijkt ten einde te komen :)

 7. 9 jaar ago

  Looking good!!!

 8. 9 jaar ago

  Awesome lakje, lekker fel-ookal kan je het beste firsthand zien (dat ken ik).

 9. 9 jaar ago

  Haha ruik maar eens aan je handen als die handcreme is ingetrokken… PLAYDO! :d

 10. Ik kan niet meer zonder mijn OPI Avojuice flesjes, echt in ELKE handtas te vinden! LIEFDE

 11. 9 jaar ago

  Super mooi die roze neon, perfect voor in de zomer !

 12. Larissa
  9 jaar ago

  Bij Pro-Duo kan je ook China Glaze nagellak vinden :). ( ze hebben wel niet zo’n uitgebreide keuze )

 13. 9 jaar ago

  Deze is ook erg mooi ja :) ik heb een andere neon roze van China Glaze, Pool Party :)

 14. 9 jaar ago

  Wat een mooie nagellak :) x

 15. 9 jaar ago

  Oh the pretty! Wat leuk dat je gisteren even langsliep bij Beautyqueen! Ook de Gentse feesten opgesnoven?:)

  • 9 jaar ago

   Nee, had een afspraak. :)

 16. 9 jaar ago

  mooi kleurtje!

 17. 9 jaar ago

  Wat een leuk kleurtje ^_^
  Echt heel leuk voor de zomer.

 18. 9 jaar ago

  Op de foto’s ziet hij er inderdaad niet erg neon uit, maar ik vind de kleur sowieso wel prachtig!

 19. 9 jaar ago

  Mooie kleur!

 20. 9 jaar ago

  Neon lakjes <3
  Avojuice is heerlijk spul! Ik heb een aantal flesjes gebruikt maar heb het in NL nog nergens gevonden :(

 21. 9 jaar ago

  Neons en fotocamera’s gaan helaas niet zo goed samen. :( Toch bedankt voor de review

 22. 9 jaar ago

  Neon is ook helemaal mijn ding met zo’n zomerse temperaturen !

 23. 9 jaar ago

  Wauw, ik houd ook van neon! China Glaze is echt één van mijn favoriete nagellakmerken, gewoon omdat zij enorm goed zijn met de felle kleuren. Like BRIGHT BRIGHT! Netjes gelakt ook. :)

 24. 9 jaar ago

  prachtige kleur :)

 25. 9 jaar ago

  erg pretty :D

 26. 9 jaar ago

  Ik hou van dit kleurtje! Too Yacht To Handle is ook leuk trouwens, van dezelfde collectie :D.

 27. 9 jaar ago

  prachtig kleurtje!