NOTD: N°258 (+ ProNails a/w sneak preview)

NOTD: N°258 (+ ProNails a/w sneak preview)

NOTD: N°258 (+ ProNails a/w sneak preview)

Deze midzomer herfst is getting to me. Geen luie dagen op het gras, in de zon. Geen bbq, terrasjes en maxi-dresses. Dikke pulls en regen. Regen, regen, stomme regen! </3 Maar ach … als je er dan toch mee zit, kan je er beter het beste van maken, nee? Dus bring it on, die herfstcollecties!

Speciaal voor de gelegenheid heb ik mijn manicure aangepast. Van fluo nagels naar duister paars. Eerlijk? Paars & moi … we don’t get along well. Maar deze N° 258 van ProNails heeft een chocolatey feel die ik wel kan appreciëren. Het is een kleur uit de – hoe toepasselijk – ‘Le Diner‘ collectie voor dit najaar. Check ook even twee andere leuke lakjes die er aan zitten te komen: een jagersgroen en vossenrood. You like?

Binnenkort meer info over de collecties. En swatches, uiteraard.

19 Comments

 • Sandra santos
  4 jaar ago

  waar kan ik kopen gel Pronails?

 • 6 jaar ago

  Ik vind deze 3 kleuren gewoon geweldig! Ik woon niet zo ver van de Professionails winkel en train in de Health City daar naast dus ik kan ze altijd gaan kopen maar ik wil graag weten hoeveel ze kosten per nagellak? Op de website moet je geregistreerd zijn om de prijzen te bekijken + ik ben particulier dus kan sowieso niet registreren.

 • 6 jaar ago

  mooie kleurtjes! ben ook erg benieuwd naar het groenige lakje :)

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje, de rest van de lakjes vind ik niet zo geweldig.

 • 6 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de groene lak. Ziet er veelbelovend uit!

 • Ik vind het wel leuke kleuren! :)

 • 6 jaar ago

  Waar kan je pro nails kopen via het web? Ik woon namelijk in NL, maar ik vind ze echt heel erg mooi!

  • 6 jaar ago

   Op de Europese website van het merk ( hierzo ) kan je verkooppunten vinden in NL en de rest van Europa. :)

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie kleur :)

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje

 • 6 jaar ago

  Echt een kleurtje voor mij! :D

 • 6 jaar ago

  Wat een enorm mooie kleur!

 • 6 jaar ago

  Dat ziet er erg mooi uit (:

 • 6 jaar ago

  Zien eruit als hele mooie kleuren

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie zachte warme kleurtjes. Wel mijn ding!

 • Jessica
  6 jaar ago

  NIet echt kleuren voor mij;
  maar ze zijn wel origineel. Eindelijk eens niet zo van die standaardkleuren.

 • 6 jaar ago

  Not my cup of tea denk ik, deze kleur.
  Of ik moet er gewoon aan wennen, kan ook!

 • 6 jaar ago

  mooie tinten :D

 • 6 jaar ago

  Ik heb een soortgelijk groen op mijn nagels atm, matcht perfect met mijn khaki parka, en ik vermoed dat het één van mijn favoriete kleuren voor de herfst wordt!
  Ben benieuwd hoe dat vossenrood eruit ziet op je nagels, lijkt me een ‘interessante’ kleur :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close