Menu & Search

NOTD: Monster Blood

Herfst! Naast regen en koude en donkere dagen (noteer die drie alvast onder de titel ‘MEH!’) betekent dit ook preppen voor één van de grappigste en gezelligste feestdagen: Halloween*. Helemaal zin in. Op mijn nagels vandaag een matchy nagellak: ‘Monster Blood‘ uit de ‘Gold is Back’ najaarscollectie van Bourjois. Diepdonker khaki met gouden shimmer. Liefde much?!
Fall! This means cold, dark, rainy days (those 3 words are to be categorized under ‘MEH!’) but also prepping for possibly the most fun & cosy of events: Halloween. My nails today are sporting a matchy color, the deep khaki + gold shimmer ‘Monster Blood‘ from the ‘Gold is Back’ collection by Bourjois. Can you say ‘love’?! 

verkrijgbaar available
(gelimiteerd) sinds oktober @ de drogist
@ the drugstore since October (limited)

prijs price
€8,49

*P.S. Al wie nu “commerciële Amerikaanse shit!” roept, doe een beetje Halloween research en je ziet dat het één van de oudste feesten is hier in dit stukje van Europa. Graag gedaan.

17 Comments

 1. 9 jaar ago

  Ik heb vandaag de lakjes binnen gekregen en ik kan niet wachten om ze te gaan swatchen. Helaas had’k daar vandaag de tijd niet voor maar morgen… =D

 2. 9 jaar ago

  leuke blog heb je. dat lakje is erg mooi :)

 3. 9 jaar ago

  Ik vind de combi van deze 2 lakjes ook erg leuk!

 4. 9 jaar ago

  Mooi mooi mooi! Ik vind de hele lijn echt super trouwens.

 5. 9 jaar ago

  Ik vind dit een hele leuke collectie en vind beide lakjes die je nu draagt ook erg mooi <3

 6. 9 jaar ago

  Mooi! Ik heb een zwak voor de combi van zwart en goud ^^. De grotere glitters zien er ook heel erg leuk uit :).

 7. 9 jaar ago

  Wauwie, gorgeous! De chunky grove stukken zijn echt zo mooi! Ik loop steeds te kwijlen op de nagellak, zometeen ga ik Dangerous Wish gebruiken en maybe doe ik dan Vampire Vanity eroverheen.. Aho.. ik krijg zin in The Vampire Diaries. <3

 8. 9 jaar ago

  I like it :D Maar ik ben dan ook een sucker voor glitter.

 9. 9 jaar ago

  Moooooi, die ‘Gold Is Black’-collectie. Dikke fan!

 10. 9 jaar ago

  ziet er gaaf uit :D

 11. 9 jaar ago

  heel mooi!

 12. 9 jaar ago

  Perfect voor Halloween inderdaad! Zonder de glitter vind ik het eigenlijk nog mooier :-)

 13. 9 jaar ago

  Niet zo’n fan van het kleurtje. Wel van Halloween!

 14. 9 jaar ago

  Leuk lakje! Jammer dat Halloween in Nederland niet zo veel gevierd wordt als in Amerika.

 15. 9 jaar ago

  ik ben fan van halloween én deze lakjes :)

 16. 9 jaar ago

  Heel mooi lakje