NOTD: military glam

NOTD: military glam

Naast al die luxe Chanel lakjes koop ik dus ook af en toe gewoon een budget lak. Vandaag show ik m’n nieuwe MNY nr. 757.

Bij het eerste laagje dacht ik “Dit komt niet goed …” maar de tweede laag dekte al veel beter. Met drie heb je een perfect resultaat. De lak vult de nagel mooi op, dus lastige ribbels verdwijnen onder een smooth nagellakoppervlak. Wel opletten: hij droogt çava maar blijft toch wel een poosje gevoelig waardoor ik in het halfuur nadat ik m’n nagels lakte hier en daar een plooi, gat en afdruk opliep.
Eens droog chipt hij niet. De eerste dag had ik absoluut geen chip en géén tipwear (toch wel bijzonder uitzonderlijk) en halverwege de tweede dag moest ik er over lakken aangezien het groen niet bij elke outfit past. Maar ik ben diep onder de indruk! En dat voor zo’n cheapo budget lakje! De volgende keer dat ik bij Etos ben moeten er nog maar een paar kleurtjes mee. Als die half zo lekker lakken als deze …

Eén laag: sheer much?!

’s Avonds bij kunstlicht. En zie: geen chips of tipwear!

Heb jij een MNY nagellak? Is die ook zo fijn?

De MNY lak komt naar België, maar is nu alleen nog maar te koop bij de Etos (in Nederland, dus) voor €2,49.

16 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb de nagellak niet maar ik vind het wel een erg mooie kleur :)

 • 7 jaar ago

  Cool! Ik heb nog niets van MNY, ben er wel benieuwd naar!

 • 7 jaar ago

  Zeker een mooi kleurtje!

 • Grieke
  7 jaar ago

  Wat grappig, dit was mijn eerste MNY lakje toen het net in de winkels lag. :D Nog steeds gek op de kleur. Bij mij is hij 8 dagen blijven zitten zonder chip. :grijns:

 • 7 jaar ago

  Heel mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Prachtige kleur!!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur hoor :) Bedankt voor de swatches :)

 • 7 jaar ago

  Mooi :)

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie kleur, vooral met 2 lagen! Ik ben ook erg tevreden over mijn MNY lakjes :)

 • 7 jaar ago

  mooie kleur :)

 • 7 jaar ago

  oh in het kunstlicht is die mooi!

 • 7 jaar ago

  Kom maar lekker snel naar hier MNY! :)

 • 7 jaar ago

  Hele mooie kleur! De shimmertjes pimpen de kleur goed op!

 • Jessica
  7 jaar ago

  Ik hou het denk ik toch maar bij Catrice.

 • 7 jaar ago

  Ik heb ook eentje van MNY, hij is inderdaad ook zo fijn als de jouwe!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close