Menu & Search

NOTD: Marshmallow Rebel Edge

Na jaren bloggen kan ik nog steeds irritant enthousiast worden van nieuwe ontdekkingen op beauty-gebied, hoe klein ook, zoals deze mini-studs van The New Black voor op je nagels. Hartslag de hoogte in, dwaze glimlach en “iiiiiee!” kirren, want totes #LOVEit!
After years of blogging, I still get childishly excited about new beauty-related discoveries. However small they might be. O tiiiny, like these mini-studs by The New Black to put on your polish … they just get my heart racing with enthusiasm (“LET’S PLAY!”) ‘cause totes #LOVEit! 

Ik had mijn nagels al gelakt (Essie ‘Marshmallow’) toen er op de BBQ gisteren een flesje studs op tafel verscheen. Denk dat het nog geen vijf minuten geduurd heeft of ze zaten op mijn nagels. SORRY! Daar kon ik écht niet aan weerstaan …
I had already painted my paws (Essie ‘Marshmallow’) when, during the BBQ yesterday, a bottle of these wee studs made their appearance on the table. I think it might not have even taken me five minutes to put them on. SORRY! Just really really really couldn’t resist …  

De studs komen in een The New Black setje ‘Rebel Edge‘. Ik heb ze snelsnel in een dunne laag base coat – die had ik mee in mijn handtas, waarom ik geen top coat heb geleend weet ik niet #haast – met mijn vinger. Later heb ik er nog wel een topcoat over gelakt, maar de basis zat fout… Dus toen ik vanmorgen opstond waren er al twee studs los gekomen. Wanneer je ze aanbrengt in nog natte nagellak en er dan een topcoat over doet, blijven ze vast langer…
The studs come in a The New Black set called ‘Rebel Edge‘. Should have taken my time to apply them better, though, because I just put them in a thin layer of base coat – that I was carrying around in my bag, don’t know why I didn’t ask for a topcoat, there were PLENTY of topcoats in the house – and I quickly dabbed them on with my finger. I did cover them with a topcoat later, but the base was bad… So this morning when I woke up, two studs had already escaped into the sheets. Meh. When you apply these, make sure you push them into WET polish and apply a topcoat afterwards.

P.S. Verliefd op deze ElevenParis iPhone cover die ik ontvreemde van een tafelgenoot (merci, Stephanie) voor een foto.
P.S. In love with this ElevenParis iPhone cover that I borrowed from a friend for the sake of pictures (you know, everything for a good pic, I’m a blogger).

verkrijgbaar available in Belgium
The New Black @ official webshop
Essie @ Kruidvat

prijzen prices
The New Black ‘Rebel Edge‘ set €34,95
Essie nail polish €10,99

27 Comments

 1. 9 jaar ago

  Prachtig Essie lakje!
  lesdeuxmoiselles.wordpress.com

 2. 9 jaar ago

  Zalig, die zie ik hier al snel op tafel liggen :-) Vooral de combinatie van de goude studs en de lichte kleur vind ik meer dan geslaagd, pretty!

 3. 9 jaar ago

  Heel gaaf, vooral icm de lichtroze nagellak!

 4. 9 jaar ago

  Heel erg mooi gedaan! En dat hoesje is indeed very pretty!

 5. Olga
  9 jaar ago

  Heel mooi met die studs!!! Wil ik ook !!!

 6. 9 jaar ago

  Staat inderdaad héél leuk! Ook makkelijk aan te brengen voor clumsy chicks?

  • 9 jaar ago

   All you need is een tandenstoker met een inimini drupje topcoat om de stud op te pikken en in de nagellak op je nagel te drukken. :) Zo met de losse vinger kan ook, maar da’s moeilijker.

 7. 9 jaar ago

  oeh staat superleuk! echt cute met dat roze lakje eronder

 8. 9 jaar ago

  WOow, pretty!x

 9. 9 jaar ago

  Ben wel benieuwd naar ‘TheNewBlack’ eignelijk. En ja, je nagels zien er FAB uit -zou ik bijna vergeten zeggen :D

 10. 9 jaar ago

  Heel stoer met die studs :-)

 11. 9 jaar ago

  Heel leuk gedaan! :D

 12. Stephanie
  9 jaar ago

  Hihii ^^ I feel nail-famous now!

  Hoesje heb ik gekocht in de Eleven Paris shop in Brussel. Je kan die vinden in de Dansaertwijk!

  Lots of loves <3

  • Stephanie
   9 jaar ago

   Oh, en even terzijde. Toen ik thuiskwam van ons BBQ avontuur, heb ik mijn studded nail nog voorzien van een topcoat en vanmorgen zaten ze er nog perfect op. Ze hebben ook een hele dag opruimen en zonnen overleefd, dus ik ben benieuwd naar dag 3!

  • 9 jaar ago

   Hahaha!
   & Love comes back to u x

 13. 9 jaar ago

  Wauw! Wat ontzettend gaaf! Die wil ik ook!!!

 14. V.
  9 jaar ago

  Jij hebt zo’n mooie nagels! <3

  • 9 jaar ago

   Bedankt. :) Heb me er heeeeelll lang onzeker over gevoeld (ze zijn veel smaller en korter dan de meeste mensen – ik heb ook hele kleine handen) maar er wel blij mee, in the end. Dus YEY voor dat complimentje! :D

 15. 9 jaar ago

  HAAI,

  Like the studs! Ik heb die ooit gekocht van een UK site: sparkly nails of zoiets; ook altijd leuk!
  PS: plssssss vanwaar komt die iphone cover? I JUST LOVE IT!

  Lots of love,

  http://www.coralpeachesandsilk.blogspot.com

  xoxo

 16. 9 jaar ago

  Oh ziet er stoer uit! :) heb ze al eens ergens voorbij zien komen en nu wil ik het setje ook wel!

 17. 9 jaar ago

  Wow, wat een mooie combinatie!

 18. 9 jaar ago

  Oeh leuk met die studs!

 19. 9 jaar ago

  de bleke versie vind ik het mooist :)

 20. 9 jaar ago

  Oeh, I like it! Studs zijn stoer en gecombineerd met het lieve lichte kleurtje heeft wel iets ^^.

 21. Adyss
  9 jaar ago

  Pretty! :)