Menu & Search

NOTD: I Vant to Be A-lone Star

Ah, ik ben verliefd op deze kleur uit de O.P.I. Texas collectie … Of het al dan niet een Riva dupe is weet ik niet, aangezien ik die niet heb kunnen bemachtigen. (Ja, I know. Er zit nog steeds een diepe deuk in m’n hart.) Het is in ieder geval exact het lieflijke blauw waar ik voor viel in deze Georgia May Jagger shoot door Karl Lagerfeld.

I Vant to Be A-lone Star lakt makkelijk en dekt erg goed voor een pastel. Op deze foto draag ik twee laagjes. Heb hem al het hele weekend op – geen chips en maar een beetje tipwear. Ah, liefde!

Zo mijn kleur voor deze lente!

Ik kocht hem bij Instant Spa in Antwerpen.

19 Comments

 1. 11 jaar ago

  Mooi lakje!

 2. Danique
  11 jaar ago

  Toevallig, ik mocht een nagellakje uitzoeken van de nieuwe collectie, en heb deze ook uitgekozen! Ik dacht eerst dat het niks zou zijn, aangezien ze zogenaamd ”semi-transparant” zouden zijn; maar daar merk ik niks van! echt een supermooi kleurtje, heel zomers.

 3. 11 jaar ago

  Hoeveel kost ze in de Instant Spa?
  Ik vind OPI nagellak hier eigenlijk echt overpriced (13 à 15 euro!), terwijl ze in Amerika véél goedkoper is. Jammer! xD

  • 11 jaar ago

   €13 en een beetje. Weet niet exact hoeveel.

   Alles is goedkoper in Amerika, helaas. Maar ik zie nagellak echt als een volwaardig accessoire, dan vind ik de prijs wel çava. Goedkoper dan een nieuw shirtje.

 4. 11 jaar ago

  Erg mooie kleur! :)

 5. 11 jaar ago

  Dit is precies het kleurtje wat ik nog zocht :D

  • 11 jaar ago

   Ik oook! Ben heel blij dat ik ‘em gevonden heb. :love:

 6. Lieke
  11 jaar ago

  Heel mooi!

 7. 11 jaar ago

  :love: Hij is écht mooi dit kleurtje!

 8. 11 jaar ago

  Staat je echt mooi! Heb je trouwens een nagelgroeitrucje?

  • 11 jaar ago

   Umm … nee. :’) Hoewel, het Hérome Growth Explosion serum heeft twee jaar geleden gezorgd dat ik m’n nagels plots lang kon laten groeien. Sindsdien niets meer gedaan. Gewoon gezond eten enzo (ik eet veel dingen met calcium, meer kaas dan goed voor me is waarschijnlijk, hihi…)!

 9. 11 jaar ago

  mooi! :D

 10. 11 jaar ago

  Prachtig kleurtje!

 11. 11 jaar ago

  Ik zat te twijfelen of ik die zou kopen of niet. Deze swatch heeft mij overtuigd. Mooi kleurtje!

 12. 11 jaar ago

  Oh, wat een mooie kleur! Heel erg rustig.

 13. 11 jaar ago

  Oehhh I like! :love:

 14. Jessica
  11 jaar ago

  Wel een speciaal kleurtje; staat je goed!

 15. 11 jaar ago

  mooie kleur!

 16. 11 jaar ago

  Ik ben eerder fan van Suzy Loves Cowboys :)