NOTD: I Scream Peach!

Ok, strikt genomen is dit geen Nail Of The Day vermits dit foto’s zijn van op vakantie. Maarrrrr … ja. Tien dagen in de woestijn zonder aan Joliette te denken? Echt niet! Dus er liggen nog wel een aantal foto’s klaar voor komende artikels ;)

Deze I Scream Peach van Catrice is een heel fijn lakje en ik heb het dagenlang op gehad. Dit is echt wel één van de it-kleuren uit de (ondertussen al niet meer zo) nieuwe nagellak-collectie van het merk. Het paste trouwens perfect bij mijn Princesse Tam Tam bikini, altijd leuk!

Meer Joliette

17 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb deze, maar nog niet opgehad. Ben benieuwd hoe die op mijn lichte handen staat!

 • 7 jaar ago

  Wat leuk die foto bij je bikini :)
  Ik heb die kleur trouwens ook,kvind hem erg leuk :)

 • 7 jaar ago

  Erg leuk kleurtje :D!
  Ik vind hem denk ik meer oranje dan koraal,
  maar dat licht denk ik ook een beetje aan de lichtinval enzo (A)

 • 7 jaar ago

  Ik vind I scream peach ook oranje :P

 • Esmaralda
  7 jaar ago

  Ik vind het kleurtje eigenlijk niet zo :x Maar wat heb jij een mooie lange nagels! :luv:
  haha ik vind de smileys die je hier hebt echt zoooo leuk ^^

 • 7 jaar ago

  mooie kleur

 • 7 jaar ago

  mooi kleurtje! leuk bij je bikini!

 • 7 jaar ago

  Ik vind dit kleurtje erg mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem ook en hij is echt één van mijn favorieten!

 • Caro
  7 jaar ago

  leuk kleurtje! :)

 • 7 jaar ago

  Heel mooi kleurtje! En het ziet er een leuke bikini uit ook :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem ook, en ik had gewild dat ie ietsje ‘zachter’ van kleur was :D hij is een beetje too much in your face voor mij ;-)

 • 7 jaar ago

  nog steeds een leuk lakje dit!

 • 7 jaar ago

  Hele mooie kleur!
  Leuk dat het bij je bikini past, ik houd van matching nails! :)

 • 7 jaar ago

  Leuk dat ‘ie bij je bikini matcht :D

 • 7 jaar ago

  Soms lijkt het koraal, en soms is het echt heel oranje. Hangt wat af van het licht en de omringende kleuren. Ik had deze in ieder geval wél aan als oranje toen ik een Nederlandse vlag op m’n nagels lakte voor de WK finale ;)

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Op de onderste foto lijkt het echt oranje oranje. Of is het meer van dat koraal oranje?

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close