Menu & Search

NOTD: Houston, we have a Purple

Ik verklaar formeel: O.P.I. rocks. Big time. Ze hebben gewoon de leukste nagellak. Minstens even spannend als de kleuren zelf, zijn de namen die de lakjes krijgen. Persoonlijke favoriet is deze Houston, we have a Purple uit de Texas collectie. Ik kocht hem dan ook voor de naam (ja, ik ben zo één van die mensen) want paars is … tja, gewoon écht niet mijn ding. Maar je moet toegeven, dit paars doet verdraaid goed z’n best om een roze te zijn!

De foto toont niet meteen mijn meest nette manicure – haast en spoed, weetjewel – toch geeft het heel duidelijk de finish van de nagellak weer. O.P.I. noemt het een ‘sorbet’ finish, basically een lovechild tussen een jelly en cream finish. Het zou hoogglanzend zijn, maar mijn Houston is eerder bescheiden glossy. Maakt niet zo veel uit, want een extra likje (super shiny) top coat kan geen kwaad. De nagellak chipt namelijk sneller dan een gemiddelde O.P.I. – still love it, though! Het is dan ook de perfecte lak voor deze dagen, wegens fris zomers en/of romantisch herfstig. Jouw keuze.

16 Comments

 1. 11 jaar ago

  Heel erg mooi lakje!

 2. 11 jaar ago

  Kleur is mooi, maar vind dat doorzichtig achtige niet echt wat.

 3. 11 jaar ago

  Ik vindt de finish niks, al is het wel een leuk kleurtje.

 4. 11 jaar ago

  Heel mooi lakje indeed :)

 5. 11 jaar ago

  Die naam! Hahaha, te gek! <3 Heel mooi kleurtje. Lekker vibrant!

 6. 11 jaar ago

  Oehhh me likes! :yes:

 7. 11 jaar ago

  Dit is een echte mooie kleur zeg! :love:

 8. 11 jaar ago

  Heb deze ook, mooie kleur maar ik ben geen fan van de finish, heb ze liever iets meer dekkend.

 9. 11 jaar ago

  Ben niet zo weg van de finish, hey, maar ieder zijn eigen ding ^^

 10. erg mooi! Leuk geschreven ook :) xx

 11. Jessica
  11 jaar ago

  Mooie kleur; alleen heb ik het niet zo op die finish.

 12. 11 jaar ago

  Geweldige naam! Alleen jammer dat ie niet zo goed bij ’t lakje zelf past, haha!

 13. 11 jaar ago

  Mooi lakje! Alleen vind ik de naam er niet bij passen :lol:

 14. 11 jaar ago

  Oh wauw wat een mooie lakje, ideaal voor in de zomer :D

 15. 11 jaar ago

  Mooi lakje!

 16. 11 jaar ago

  Het is meer een fuchsia he? En ik hou ook enorm van O.P.I. en al de blije namen van de lakjes <3