Menu & Search

NOTD: Guerlain x Pucci Riviera

All matchy met mijn ooglook du jour: mijn nagels. In de Pucci x Guerlain collectie vind je deze safierblauwe nagellak Riviera. ‘Riviera’ my … youknow, maar wel the pretty. Bovendien is de lak an sich super qua kwaliteit. Brengt makkelijk en mooi aan, droogt OK en houdt echt lang. Ik heb hem bijna een week op gehad. Niet meteen een kleur waar je een week mee wil lopen, dus, liefste Guerlain: meer kleuren, plz! Een collectie met Les Météorites als inspiratie lijkt me alvast een strak plan, hm. #wantit

De verpakking is simpel, maar prachtig. De ebbenhouten dop is liefde. Toch mis ik een etiket of some sorts. Gemiste kans om Pucci meer te integreren in dit product, want alleen de binnenkant van het kartonnen doosje … ? Wie houdt die überhaupt bij?

verkrijgbaar
nu gelimiteerd in de parfumerie

prijs
€23,39

12 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 9 jaar ago

  hele mooie kleur!

 2. Heerlijke kleur, vind hem echt PWETTY with capitals to the max!

  Ik vond het ook al bij de meeste producten dat de samenwerking wel leuk was met de kleuren maar iets te weinig duidelijk op de producten, think about it Guerlain :-D #magicbraininfluencepowers

 3. Chiara
  9 jaar ago

  Ik vind het ook zo een leuke samenwerking! Ik ben verslaafd aan mijn Pucci-sjaal, nu nog een matching make-upje :yey:

 4. 9 jaar ago

  Pretty blue! :D

 5. 9 jaar ago

  Ik kan hem gemakkelijk een week dragen, ben zo’n kleur niet snel beu, haha. Zelf heb ik hem ook en het was echt liefde op het eerste gezicht!

 6. 9 jaar ago

  raar dat er niets op het flesje staat! Maar wel een leuke kleur voor in de winter :)
  Nathalie – http://curls-and-bags.blogspot.com

 7. 9 jaar ago

  DIt is zo’n mooi kleurtje! En een houten dop? wauwies!

 8. 9 jaar ago

  Wauw, mooi kleurtje. Vooral die glittertjes erin vind ik mooi! Liefs xx

 9. 9 jaar ago

  Mooie lak! Jammer van een etiket inderdaad, zit er wel een naam op de onderkant?

  • 9 jaar ago

   Ja, dat heeft hij gelukkig wel. :)

 10. 9 jaar ago

  staat je goed :)

 11. 9 jaar ago

  Mooie kleur. :) Al heb ik dezer dagen nood aan vrolijke, zomerse kleurtjes om toch in zomerse sferen te kunnen geraken! :D