Menu & Search
NOTD: glass/jelly nails

NOTD: glass/jelly nails

Mijn jelly / shattered glass nails hybride mani. 👽


Sinds deze zomer heb ik een obsessie met jelly nails. Maar geen zin om falsies te laten zetten. Been there, done that en mijn nagels hebben afgezien, dus no more! Maar die jelly trend … damn. Dus ik ben in m’n nagellakdozen – lalala 🐹 – gedoken om een soortgelijk effect te creëren. Dat is gelukt. (Schouderklopje voor mezelf.) En snel geëscaleerd naar een soort van shattered glass nails hybride.

De sleutel is een heel felle doch transparante nagellak. Ik breng er eerst één laag van aan, dan twee lagen glitter/flakes, terug een laag van de transparante kleur en dan minstens één laag top coat.

Casual no-makeup en bliiiijkbaar ook no-lip (wtf lol) selfie. 💅🏼

Ik heb even getwijfeld om deze mani – die ik al een paar keer gemaakt heb – met jou te delen, omdat de lak die ik gebruik niet meer verkrijgbaar is.

De flakes heb ik uit Japan, de Dior Tie Dye topcoat is uit de 2015 zomercollectie, dusssss ja. Maar ik heb een lakje gespot in de komende YSL lentecollectie dat volgens mij ongeveer hetzelfde resultaat geeft. 👀 En als ik je hiermee in ’t zak zet en ‘113 Rose Luminiscent‘ wordt iets compleet anders, lak ik jouw nagels, ok?

1 Comment

  1. 3 jaar ago

    Cuuute!!