Menu & Search

NOTD: Geometric greenery

Fear not, ik ga het niet hebben over het kunstig snoeien van buxus en consorten. Eerder over het kunstig knippen van plakband om er vervolgens deze manicure mee te maken. Nu ik geproefd heb van de scotchtape-techniek ben ik niet te houden en zit ik regelmatig te knoeien met dat sticky spul op mijn nagels. (Eh, to each their own …) Deze specifieke nail-do creëerde ik met Here Today, Aragorn Tomorrow van O.P.I. als basis en Chanel Péridot als driehoeken.

Eigenlijk kan het simpeler, bedacht ik achteraf. Je kruist gewoon twee rechte stukken plakband en dan hoeft er geen schaar aan te pas te komen. Maar mijn praktische geest werkt traag, en ik had ondertussen al driehoekjes zitten knippen. Tja. Maar het resultaat is hetzelfde. En I like! Het bijna-zwarte groen in combinatie met het duochrome goudgroen van Péridot geeft een leuk contrast.  Het volgende op de lijst is een over-the-moon manicure met deze twee …

22 Comments

 1. 11 jaar ago

  super mooi en ik ben ook fan van het nailarten met plakband! Super handig en leuk!!

 2. 11 jaar ago

  zaaaaaaaaaalig!

 3. 11 jaar ago

  Mooi combinatie

 4. 11 jaar ago

  leuk, beetje edgy!

 5. 11 jaar ago

  Leuk gedaan! Ik Ga het ook eens proberen :)

 6. 11 jaar ago

  gaaf design

 7. 11 jaar ago

  laavzzit!

  • 11 jaar ago

   I knew you would! Btw, we moeten nog eens voor sushi, lady!

   • line oshin
    11 jaar ago

    we hebben nog wel wat rollen te gaan…

 8. 11 jaar ago

  Leuk gedaan, de kleuren passen goed samen.

 9. 11 jaar ago

  Me liking it! :love:

 10. 11 jaar ago

  Leuk gedaan! : )

 11. 11 jaar ago

  Heel mooi! Kleurencombinatie dik geslaagd ;-)

 12. Yara
  11 jaar ago

  Leuk! Maar komt die How to van die nail art Thunder nog? :3
  of iestie al geweest? ben benieuwd!

  • 11 jaar ago

   Die maak ik wanneer ik de tijd heb… Wil een filmpje doen.

 13. 11 jaar ago

  heel leuk gedaan!

 14. 11 jaar ago

  Wat een chique nailart! Perfect voor de feestdagen. Gorgeous!

  • 11 jaar ago

   Had ik nog niet aan gedacht! Ja best wel eigenlijk hé? :D

 15. 11 jaar ago

  erg leuk gedaan;D

 16. 11 jaar ago

  Mooi! Erg leuk gedaan :)

 17. 11 jaar ago

  Leuk gedaan zeg! Ik hou hiervan

 18. 11 jaar ago

  Leuk gedaan zeg :)