Menu & Search

NOTD: Flip Flop Fantasy

Le voilà: de beloofde tweede China Glaze neon. De kleur heet Flip Flop Fantasy en droogt net zoals de andere – Purple Panic – matte. Gargantisch nadeel aan deze twee nagellakjes: ze chippen like woah. Het is gewoon de formule en de matte finish. Helaas, helaas. Ik kan ze één dag dragen en dan kan ik echt niet de afwas doen ofzo. (Note to self: vaak neon dragen.) Niet zo fijn. Gelukkig vind ik de kleur to die for en niet work-proof dus meh … can deal with. Misschien moet ik ze combineren met Orly Bonder als base coat. Zit momenteel zonder, dussss hebben jullie de uitslag van dat experiment nog te goed.

En in de tussentijd: Flip Flop Fantasy en Purple Panic zijn gewoon niet de beste kleuren om China Glaze mee te verkennen. Ik heb een aantal andere kleuren van hen die het super doen, maar woord van waarschuwing betreffende deze neons. Dat gezegd zijnde: meer foto’s.

zonder top coat

met Dior top coat

22 Comments

 1. 10 jaar ago

  Wat jammer van de kwaliteit en dat hij matte droogt. Glanzend is hij zoveel mooier!

 2. 10 jaar ago

  Fijn kleurtje! Ik heb deze zelf ook, maar mijn nagels zijn op dit moment niet zo goed in conditie als jouw prachtige nagels.

 3. 10 jaar ago

  Gaaf kleurtje!

 4. 10 jaar ago

  Jammer dat ze zo chippen.. Ik vind de kleur echt geweldig! :)

 5. 10 jaar ago

  Wel wat fel, maar dat heb ik graag (:

 6. Ivy
  10 jaar ago

  Ik heb hem ook en vind dit kleurtje helemaal te gek! Ik gebruik OPI’s natural base coat en als topcoat Seche Vite. Bij mij houdt hij het dan een vijftal dagen uit zonder extreme dingen te gaan doen natuurlijk :).

 7. 10 jaar ago

  Jammer dat ‘ie niet zo lang blijft zitten maar je krijgt er dan wel wat voor terug: een supervette neon kleur!

 8. 10 jaar ago

  super leuke kleur!

 9. 10 jaar ago

  I like! Helemaal mijn kleurtje! Jammer van het chippen :(

 10. 10 jaar ago

  Super leuke kleur ! Jammer datie zo chipt.

 11. Jessica
  10 jaar ago

  Wauw wauw wauw!
  Ik wil zo graag een budget neon lakje dat in de winkel verkrijgbaar is.
  Daar zouden Catrice en Essence eens mee aan de slag moeten.

  • Yasmine
   10 jaar ago

   Mijn zusje heeft een neon lakje van Catrice, ze bestaan dus :)

 12. 10 jaar ago

  Dit kleurtje is echt to dier for! wat jammer van het chippen:( xoxo

 13. 10 jaar ago

  wauw, wat een mooie kleur <3 wel jammer dat 'ie er zo snel vanaf gaat :dood:
  ;xx

 14. 10 jaar ago

  I love it! Een van mn favorieten :-D

 15. 10 jaar ago

  Woah, flashy! I like :)

 16. Aroa
  10 jaar ago

  I love it for summer!! <3

 17. 10 jaar ago

  Zooo spijtig van het chippen want het is echt een hele leuke felle kleur!

 18. 10 jaar ago

  Ik hou echt van deze kleur! Maar mijn variant streept ontzettend, helaas..

 19. 10 jaar ago

  Wat een prachtig lakje! Helemaal mijn ding! I

 20. 10 jaar ago

  doet haast pijn aan m’n ogen ;)

 21. 10 jaar ago

  Really pretty color on you, Lisha!