Menu & Search

NOTD: Essie Social Lights

Een mooie maar makkelijke nagellak die overal bij past? Zeg hallo aan Social Lights van Essie, uit de gelijknamige wintercollectie.


Een mooie maar makkelijke nagellak die overal bij past? Zeg hallo aan Social Lights van Essie, uit de gelijknamige wintercollectie. Wat mij betreft gewoon gemaakt voor januari: na het glittergeweld van de feestdagen ben ik wel game voor een sobere, ingetogen, neutrale kleur (noch uitgesproken warm of koude ondertonen) die lijkt te gloeien van binnenuit. In de greige nagellak schuilt namelijk een duochrome roze/gouden glimmer die de nagels subtiel oplicht. Deze kleur, echt <3! Uiteraard kan ik hem niet goed te pakken krijgen op foto.

En Social Lights was wel op meerdere gebieden hard to get… Nadat ik deze bijzondere nagellak de eerste keer spotte bij een Amerikaanse blogger, was ik op vinkenslag. Dat heeft even geduurd, want ik verwachte hem, van de wintercollectie zijnde, tegen september in de winkel. Ha! Tough luck, want het bleek pas december te zijn. (Die ene keer dat je het persbericht niet checkt, je zult altijd zien.) Maar ’t was worth the wait, wat jij?

 

bij Di en Kruidvat
€13

4 Comments

 1. 4 jaar ago

  Wat een mooie kleur is dat. En je ziet inderdaad subtiel de roze/gouden gloed. Love it!

 2. Hey Girl,
  ThnQ so much for sharing
  Echt een supermooie kleur! Love it!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.

  • 4 jaar ago

   En jij bedankt voor de reactie, miss B! <3 x