Menu & Search
NOTD: Dior ‘Sudden’

NOTD: Dior ‘Sudden’

Omdat je middenvinger opsteken naar het kutweer van de afgelopen paar dagen toch écht veel eleganter is in aan strakgelakte vinger, is de blogpost van vandaag een NOTD. Klein fait divers: het is meer dan een jaar (EEN JAAR) (en eigenlijk nog iets LANGER!) geleden dat ik een NOTD (nails of the day) on-line gooide. Inderdaad, lieve lezer, nog maar eens een schaamtelijke gelegenheid om mijn favoriete hashtag boven te halen. One very #badblogger indeed. Compensatie muss sein, lievekes, dus ik presenteer u heden als mijn nagellak – tevens kleurcrush – du jour, de prachtige luxueuze Dior Vernis in 873 Sudden,  een nagellak uit de lentecollectie 2017 van Dior en een perfect fuchsia*.

*Sorry, not sorry voor dit pleonasme, fuchsia impliceert inderdaad al perfectie. Ik strooi graag met lieve woordjes voor mijn favoriete kleur.

[icon]brook-icon-hexagon-outline[/icon]

review

Sowieso is het platte, afgeronde penseel van de Dior nagellak perfect: waaiert breed uit wat het makkelijk om te manoeuvreren en de kleur egaal aan te brengen. De losse zilveren dop is een comfortabele steun bij het aanbrengen en ondertussen mis ik dit bij elke nagellak die geen losse dop heeft. (Ben ik alleen?)
De formule an sich is ook bijzonder fijn en dekt wel ok in één laagje – nog enige vnl (visible nail line, hey na een jaar zonder NOTD heb ik het gevoel that beautyblogger lingo terug op te moeten blinken) maar daar ben ik helemaal ok mee – en droogt supersnel tot een glossy finish. Sudden bleef bij mij alvast een volledige dag quasi-perfect zitten, de tweede dag had ik tip wear en de derde dag de eerste chips.

kort

[icon]brook-icon-heart[/icon] de kleur
[icon]brook-icon-grin[/icon] de formule
[icon]brook-icon-grin2[/icon] de verpakking: luxueus én handig
[icon]brook-icon-neutral[/icon] de prijs (grofweg 5 caramel macchiato’s)
[icon]brook-icon-sad2[/icon] gelimiteerde oplage

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
bij de parfumerie
€28


[icon]brook-icon-hexagon-outline[/icon]
Wat draag jij op jouw nagels vandaag?
Fuchsia liefde! (in Lipstick & taartjes!)

Save

Save

Save

Save

1 Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. 4 jaar ago

    Die nagellakkleur, maar vooral ook die TAARTJES!!! <3