NOTD : Cotton Candy

Dit is de kleur Cotton Candy van Diamond Cosmetics (twee laagjes), en dit schatje is heel snel één van mijn favo roze lakjes aan het worden. Het is gewoon een hele fun kleur en past lekker overal bij. Laat de zomer nu maar komen ! B)

Meer Joliette

18 Comments

 • 7 jaar ago

  Hihi, mijn excuses voor al die geweldige kleurtjes ;)

 • 7 jaar ago

  :evil:

 • 7 jaar ago

  Ja, dat had ik ook – grappig! Ik heb er even aan moeten wennen maar ben nu helemaal fan :love:

 • 7 jaar ago

  Lol! Uh … doe toch maar niet XD

 • Grieke
  8 jaar ago

  Ontzettend cute kleurtje! :bloos:

 • 8 jaar ago

  Hihi, ik bedenk me opeens dat zeker driekwart van mijn wishlist nagellakjes zijn die ik op je blog heb gezien :p
  .-= – Mijn laatste post : catrice, luxury champagne =-.

 • 8 jaar ago

  echt eye-candy! prachtig! :D

 • 8 jaar ago

  Waaaah, wat een enorme prachtkleur :D Oke, Lisha, jij bent nu verantwoordelijk voor een grote omzetstijging van Maaike binnenkort :p

 • 8 jaar ago

  Heb dit lakje ook en ik was eerst nogal geschrokken van de toch wel opvallende kleur van het lakje. Hij lijkt in het flesje is minder opvallend roze nl. Maar dat neemt niet weg dat het een geweldig zomers kleurtje is!

 • Roxanne
  8 jaar ago

  My oh my! :lick:

 • 8 jaar ago

  Heel mooi! :luv:

 • 8 jaar ago

  pretty!

 • 8 jaar ago

  Wat een lief kleurtje :D
  .-= – Mijn laatste post : TBS, bodybutter peach =-.

 • Sabine
  8 jaar ago

  Love it! :yey: :xxx:

 • 8 jaar ago

  mooi kleurtje!
  x

 • 8 jaar ago

  Roze…liefde!!!
  .-= – Mijn laatste post : Beauty: Olive Oil =-.

 • 8 jaar ago

  Wowwwww wat een ontzettend gave kleur is dat!! :luv:
  Weer een lakje erbij op mijn wishlist! ;)

 • 8 jaar ago

  Goh, als ik uw nagels zie, heb ik zin om ze op te eten! xD mooi kleurtje!!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeldt.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close