NOTD: Copper Foil

Can you say bling? Copper Foil van Diamond Cosmetics geeft het effect van een folie op je nagels. Beetje à la Minx, voor de kenners. Om de één of andere reden vind ik het best wel subtiel : de kleur is heerlijk nude met een mooie metallic glimmer die je nagels doet blinken als kleine spiegeltjes. Nog een béétje meer zilver en je kan je lipstick bijwerken in je nagellak …

Maar blijkbaar vindt niet iedereen het work-proof. Copper Foil is volgens mijn moeder “Héél erg kitch, lieverd.” en volgens Nini “Omg, gewéldig glam! Straks plas je nog glitter!” Ik zeg maar – je bent bij deze gewaarschuwd.

Heerlijk kleurtje om aan te brengen (één laagje is genoeg en hij droogt erg snel) én om te dragen. Vandaag heb ik hem voor de tweede dag op (foto’s zijn deze ochtend gemaakt) en nog geen chipje in zicht – niet evident voor een foil lakje.

Hij reflecteert de gele muren van de kamer …

To foil or not to foil … Wat jij?

Diamond Cosmetics is in de Benelux exclusief te koop bij Boozyshop. Je betaalt €3,95 per lakje.

Meer Joliette

32 Comments

 • Mireille
  7 jaar ago

  wauw, deze wil ikk :bloos:

  weet iemand welk nummer het is?,
  ik kan hem op boozyshop niet vinden namelijk. .

 • 7 jaar ago

  Love it! Ik zou wel graag nog willen weten of de nagellak moeilijk te verwijderen is, vanwege de glitters! XD

 • 7 jaar ago

  Zij had Minx nails: een gouden foil – maar écht een folie dus, géén lak – van Minx Nails. Dat is veel duurder en minder makkelijk beschikbaar maar blijft naar het schijnt tot weken zitten zonder chips.

  Verder in de film heeft ze nog meer Minx op! Bv. een gouden/rood over-the-moon manicure :love:

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Lijkt deze kleur niet op de kleur die Samantha op had in SATC 2?
  Op een bepaald moment had ze ook zo’n foil kleurtje op precies, very glam! B)

 • 7 jaar ago

  Oh My, die wil ik hebben!

 • 7 jaar ago

  super gewoon!
  .-= CommentLuv link : 10 waanzinnige celebrity-diëten =-.

 • 7 jaar ago

  Wow heel speciaal! Ik zou’t persoonlijk niet dragen maar het heeft zeker wel iets cools! Beetje sci-fi!

 • 7 jaar ago

  To foil :love:
  Wauw wat een mooi lakje!
  XX

 • 7 jaar ago

  hij is gaaf.

 • 7 jaar ago

  Hmmm… Not to foil. Sorry. Het staat je wel, maar is absoluut niet mijn ding.
  .-= CommentLuv link : Harembroek =-.

 • 7 jaar ago

  wauw heel mooi

 • 7 jaar ago

  Hij is zooo leuk :D Ik wil m ook opdoen, maar heb net een marblepoging achter de rug :p
  .-= CommentLuv link : discussie- denigrerende mannen =-.

 • 7 jaar ago

  ohh i love it! echt waar!

 • 7 jaar ago

  love it

 • 7 jaar ago

  Ik ben niet voor felle kleuren dus dit is voor mij DE lak om opvallend te doen zonder met groen op m’n nagels te lopen ^^ Leuk!

 • androgynes
  7 jaar ago

  hahaahahahaahhah die quote van nini XD

 • 7 jaar ago

  Ik hou wel van een portie bling, dus ik zeg to foil!
  .-= CommentLuv link : OPI Stash part III- Neutrals =-.

 • 7 jaar ago

  Haha die commentaar van je zusje :)
  Ik vind het echt een leuke kleur! Ik heb iets dat er een béétje op lijkt, maar eigenlijk heb ik die nog nooit gedragen :/ Maar nu ik deze foto’s gezien heb ik ga ik dat toch eens doen :)
  .-= CommentLuv link : New Layout- =-.

 • Felicia
  7 jaar ago

  Love love love!

 • 7 jaar ago

  Evident, to foil!!! Nu maar hopen dat ik er niemand mee verblind haha! XD

 • 7 jaar ago

  Ga ik de volgende keer bij de Kruidvat checken. Thx voor de tip, Kelli!

 • 7 jaar ago

  Het zijn m’n eigen nagels. Ben tot de ontdekking gekomen dat – na een jaar lang goed verzorgen – ik ze zo lang kan laten worden als ik wil. En veel langer dan dit wil ik eigenlijk niet. Staat zo hekserig en niet meer elegant. Moet ze eigenlijk weer eens bijvijlen (maar dat doe ik stiekem helemaal niet graag en stel ik steeds uit :bloos: )

 • 7 jaar ago

  Niet mijn ding! Maar staat wel mooi op je lange nagels :)
  .-= CommentLuv link : Review Shu Uemura Essence Absolue =-.

 • 7 jaar ago

  Waaauw deze is wel heel mooi <3 Heb jij eig. fake nagels?? Of zijn ze echt? Want ze zijn echt ont-zet-tend lang :O

  x Martine
  .-= CommentLuv link : I rediscover something- =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind hem erg mooi! Wel i.c.m. bling bling sieraden e.d. Als je in de winter een dikke trui aan hebt en verder niet echt wat ‘leuks’ aan hebt vind ik hem niet zo geschikt. :P

 • 7 jaar ago

  Ik vind persoonlijk Not to foil..
  Ik vind deze nagel lak er heel erg niet natuurlijk uitzien. Ja rode nagellak ook niet maar toch vind ik die wel mooi (A) Deze kleur is toch net iets te afwijkend van de menselijke kleuren naar mijn mening.
  .-= CommentLuv link : Winactie- =-.

 • 7 jaar ago

  hihi lekker kitch idd

 • 7 jaar ago

  Ik vind het gorgeous!
  .-= CommentLuv link : FOTD- Blue as the Ocean =-.

 • Kelliii
  7 jaar ago

  Yay for foil! Essence heeft ook een foil lakje! In de Essence multi dimension lijn!

 • 7 jaar ago

  Wat een grappig kleurtje!
  Ik vind ‘em wel mooi, maar ik zou ‘em niet dragen voor school, meer voor feestjes ofzo …
  Liefs
  .-= CommentLuv link : Notd- Carlo di Roma =-.

 • 7 jaar ago

  To Foil!

  Super mooi!!!
  Deze moet ik zekers bestellen :D (samen met de eventuele andere foiltjes)

 • 7 jaar ago

  I love it! :love: To foil!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close