Menu & Search
NOTD: Claim To Flame – Essie

NOTD: Claim To Flame – Essie

Ik wist op voorhand dat het terracotta Claim To Flame ver buiten mijn comfort zone ligt. Ik heb in een ver verleden soortgelijke kleuren gehad en die staan me niet. Toch heeft deze lak iets onweerstaanbaars en pak ik er steeds naar. De Grand Canyon vibes zijn real, toch?!

Swatches

2 lagen, zonder top coat. (En een hand onder de krabjes en bitemarks want vechten met de kat > elegante handen. 👽)

Review

De formule is demi-matte, dus verwacht je aan een dikkere consistentie. Lakt redelijk moeilijk en streperig, maar naar goede oude Essie gewoonte maakt de 2de laag de 1ste goed. However. Dit voelt niet als een standaard Essie formule. Ik ben niet verliefd, zelfs niet vaaglijk gecharmeerd. Naast het feit dat het lakken niet lekker gaat, chipt deze Claim To Flame heel erg snel bij mij. Tip wear volgt al gedurende de eerste dag. Arrgh. Zelfs in combinatie met een top coat – die dus het matte effect wegneemt – blijft dit zich voordoen.

De kleur is comfy, de formule is dat niet. Jammer. Weerhoudt dat me er van om de lak te dragen? Nope! Al de tweede keer dat ik deze draag, telkens in combinatie met iets anders: dots en steentjes, omdat ik niet kan wennen aan de kleur an sich. Maar ik zou hem dus niet aanraden, tenzij je wat gevloek over hebt voor deze unieke kleur.

Mijn nagels hieronder = 2 lagen Claim To Flame + top coat + dots H&M holografische glitter Space Race.

bron foto’s  Grand Canyon:
Dmirty Fisenko, Leon Liu
(via Unsplash)

4 Comments

  1. ❤️ Official Platform Uniswap Free Gateway go free $400! Click Here: https://telegra.ph/Official-Platform-Uniswap-Free-Gateway-11-30 ❤️

  2. ❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSJVK ❤️

  3. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} לאתר הבית

  4. 2 jaar ago

    Perfect zomerkleurtje voor mij!!
    Supermooi!