Menu & Search
NOTD: Chanel – 566 Washed Denim

NOTD: Chanel – 566 Washed Denim

Chanel heeft een aantal nieuwe kleuren vaan haar Le Vernis geïntroduceerd, waaronder de kleur die momenteel op mijn nagels prijkt. Washed Denim is een zacht, understated grijsblauw met een natuurlijke, neutrale ondertoon en een cream finish (lees: geen shimmer maar een romige, glossy kleurlaag). Het is een unieke doch verrassend draagbare, elegante kleur en een ‘veilig’ blauw: past bij quasi alle outfits, elke huidskleur en -tint, leeftijd en situatie. Washed Denim is mooi op mijn bleke winterhuid, maar ik vind hem momenteel nog mooier staan bij mijn subtiel zongebruinde handen.

Ik heb twee lagen lak nodig voor volledige dekking. De eerste laag is niet egaal qua kleur, maar dat is niet erg, de tweede laag maakt alles goed.
De lak droogt snel tot een perfect glad nageloppervlak met glans en een bijna-gel look. Blijft bij mij minstens twee dagen perfect zitten, met La Base de Chanel als primer/base coat. Dag drie brengt tipwear en mogelijk de eerste chip. Sinds de formule-update echter honderd keer zo fijn als de Chanel lak van vroeger.

P.S. Ik blijf verliefd op de luxueus maar ingetogen two-toned flesjes met de bekende tweeledige dop. De grote vierkante dop, fungeert als vingersteun om je vinger op te leggen tijdens het lakken, het is pas de draaidop waarmee je het penseel hanteert. Het contrasterende zwart/lakkleur met accenten van wit blijven de perfecte mix tussen klassiek en modern, oogt mooi op je bureau of waar je het flesje ook laat rondslingeren.  Een verpakking waarvan ik hoop dat ze nooit verandert.


swatches

bij de parfumerie en Chanel.com (BE)
€25

Save

Save

Save

Save

Save

Save

1 Comment

  1. Els De Grave
    5 jaar ago

    Prachtige kleur!