NOTD: Blue Vogue

NOTD: Blue Vogue

Deze Blue Vogue van Rimmel heeft een speciaal plekje in mijn nagellak-collectie veroverd. Ik ben hooked aan zwart, en dacht dat donkerblauw helemaal niets voor mij was, maar kijk: het blijkt ware liefde. Thank you PR lady / matchmaker! <3

Het is niet alleen de kleur waar ik zo van hou. Zoals alle Rimmel Pro lak, heeft Blue Vogue een breed penseel wat het aanbrengen supermakkelijk maakt. De formule is dekkend – op de foto’s zie je één laagje, zonder top coat – en long-lasting. Na een volledige dag @ work heb ik géén chips en minimale tipwear.

10 Comments

 • 6 jaar ago

  best mooi kleurtje, ik denk dat het van ver zwart lijkt? :)

 • 6 jaar ago

  Oeh, I like! :love:

 • 6 jaar ago

  Deze heb ik ook! Echte liefde, inderdaad. :love: Al moet ik ‘m wel een keer weer opdoen, heb hem al een tijdje niet meer aangeraakt.

 • 6 jaar ago

  deze heb ik ook :)
  al vind ik hem denk ik net iets te donker..

 • 6 jaar ago

  1 laagje? Wat een superlak is dat zeg :)

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje voor de herfst! :love:

 • 6 jaar ago

  Wow, heel mooi kleurtje! :yes:

 • 6 jaar ago

  Prachtige kleur :love:

 • 6 jaar ago

  Amai, één laagje maar? I’m impressed. Ik moest gisteren nog 2 dikke lagen Tuxedo op doen… :O

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close