NOTD: Black Pearl

NOTD: Black Pearl

NOTDblackpearl3

Sinds een aantal dagen heb ik Black Pearl van Chanel op. Ik wilde hem – natuurlijk – maar kocht hem uiteindelijk in een opwelling. Ik had nooit verwacht dat de kleur me zou staan, wegens de parelmoeren finish met glinsteringen van blauwgroen. Gelukkig wél.

Hij heeft in mijn ogen een edgy, rock ’n roll look. Niets dat niet bij Chanel past. Het merk combineert naar mijn mening perfect chique netheid met een flinke geut durf. (Coco was best een rebelle!) Mijn persoonlijke stijl fladdert ook ergens op die golfhoogte. Dit lakje is dan ook helemaal mijn ding. J’adore dit it-lakje!

NOTDblackpearl4

NOTDblackpearl1

NOTDblackpearl2

28 Comments

 • 7 jaar ago

  Black Pearl heb ik ook! En bij mij was het ook nogal een impulsaankoop want ik wilde Peche Nacree gaan kopen, die ik vervolgens liet staan.. ;)

  De afgelopen vier dagen heb ik deze op mijn nagels gehad, toen was het echt tijd voor een nieuwe kleur, maar ik mis Black Pearl nu al! Hij is echt zoooo mooi! Helemaal in het zonlicht: zwart met groene shimmers! <3

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! ik hou hier wel van :)

 • 7 jaar ago

  I LOVE IT! :love:

 • 7 jaar ago

  Ik vond hem wel mooi maar had toch niet het gevoel dat ik hem moest hebben. Denk dat de heisa er rond ook goed meevalt want hij was nog nergens uitverkocht in Gent.

 • 7 jaar ago

  hele mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Ik vind de kleur echt geweldig!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! :)

 • lonneke
  7 jaar ago

  Mooi lakje, de naam doet me denken aan pirates of the caribbean, haha.

 • 7 jaar ago

  Ik vind hem tof!

 • 7 jaar ago

  Wauw mooi lakje!

 • 7 jaar ago

  Mooi, maar ik denk dat ik deze toch maar aan me laat voorbijgaan. Hij is wel bijzonder, maar goed, ik kan niet alles kopen. xD

 • myrte
  7 jaar ago

  jij hebt zoooo’n prachtige nagels!!!

 • 7 jaar ago

  Heel mooi kleurtje!

 • Caro
  7 jaar ago

  pff, waarom is deze zo mooi?
  daar gaan mijn verjaardagcentjes!

 • 7 jaar ago

  Cool kleurtje!

 • 7 jaar ago

  Echt wel een gave kleur!

 • anna
  7 jaar ago

  prachtige nagels heb jij!

 • 7 jaar ago

  Hij is echt prachtig!

 • 7 jaar ago

  Wauw hij is echt heel erg mooi!

 • 7 jaar ago

  Dit is nou echt een lakje waarover ik de ophef niet begrijp. Als hij twee euro zou kosten, zou ik hem nog niet kopen. Hij staat je goed hoor, maar het is niks voor mij.

 • 7 jaar ago

  Da’s een lakje dat ook mijn stash mag komen vervoegen! ;)

 • 7 jaar ago

  Niets voor mij, maar hij staat je wel mooi!

 • 7 jaar ago

  Ik vind deze echt prachtig!

 • 7 jaar ago

  Zodra ik de kans krijg is hij ook van mij :love:

 • 7 jaar ago

  Het staat mooi bij jou maar het is niet echt een kleur voor mij :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind het persoonlijk niet zo’n heel erg mooie kleur… :uh:

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Mooi, hoor! Echt weer zo’n uniek kleurtje ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close