NOTD : Birthday Nails

Whahah … er is iets vreeeeeemds aan de hand
met m’n vingers op deze foto. Wth ?!

Vrijdag stond ik samen met een vriendin bij Instant Spa in Antwerpen. Reden ? Ik had plots helemaal niets om aan te doen. Op m’n nagels, that is. Ik wilde een in-your-face lakje. Liefst iets rood met glitters (waarom hebben we nog steeds geen China Glaze in België ?!). Toen ik deze zag was ik dus meteen verkocht. Jaja, I know … ik ben op een no-buy maar één ding erger dan een jaartje ouder worden is saaigelakt verjaren. Dus ik moest wel B)

Dit is een OPI lakje uit de Designer Series in de kleur Reflection. Ik bracht hem snelsnel op – was al te laat voor mijn verjaardagsbrunch – dus hij ziet er wat rommelig uit. Gelukkig dekt hij super (dit is twee laagjes, maar één laagje had ook goed geweest) en droogt hij snel. De finish moffelt mijn geklooi een beetje weg – yey. Ohja, en moest je je afvragen waarom de dop beschadigd is … Ik kreeg het flesje niet open en heb er een notenkraker moeten bijhalen ! :uh:

Meer Joliette

23 Comments

 • 8 jaar ago

  Wat een mooooooooie kleur! :yes:

 • 8 jaar ago

  Heel mooi! En leve de notenkrakers lol

 • 8 jaar ago

  Wat een prachtige kleur <3

 • 8 jaar ago

  woah! :luv: *moet-zich-tegenhouden-om-niet-naar-de-instant-spa-te-rennen* :lick:

 • 8 jaar ago

  hele leuke kleur!

 • 8 jaar ago

  Mooi lakje! En van harte gefeliciteerd met je B-day! :yey:

 • 8 jaar ago

  Mooi kleurtje!

 • 8 jaar ago

  Ohh mooi! :bloos:

  Heb je meteen je gratis OPI lakje opgehaald van die nieuwe collectie? (hong kong geloof ik)

 • 8 jaar ago

  Whahah – gelukkig! ;)

 • 8 jaar ago

  Mercitjesss :D

 • 8 jaar ago

  Ha! Missie geslaagd ! :3

 • 8 jaar ago

  Lol. Ik heb ondertussen al wel wat ervaring :D

 • 8 jaar ago

  Dubbel thx ;)

 • 8 jaar ago

  Een superfijne verjaardag toegewenst! En inderdaad, een Joliette zonder fijne lak op ‘r verjaardag is geen jarige Joliette :p Ik vergeef je namens de beautygemeenschap al uw aankoopzonden. In de naam van de OPI, en de ESSIE en de heilige TRIND AMEN.

 • Sabine
  8 jaar ago

  Wat een prachtige kleur! :luv:

 • 8 jaar ago

  mooie kleur! :luv:

 • Roxanne
  8 jaar ago

  Looking foxy! <3

 • 8 jaar ago

  Pretty! En gefeliciteerd met je verjaardag :)

 • 8 jaar ago

  Heel mooi kleurtje!

 • 8 jaar ago

  Lekker knalkleurtje :D
  .-= – Mijn laatste post : Catrice Allround Mascara =-.

 • 8 jaar ago

  Mooi kleurtje hoor, en je ziet er inderdaad niet veel van dat het zo snel is gelakt ;) Of je kan natuurlijk gewoon goed je nagels lakken :D
  .-= – Mijn laatste post : Nagellak wishlist =-.

 • 8 jaar ago

  Love de kleur…mooi

 • 8 jaar ago

  Mooi kleurtje!
  Gefeliciteerd met je verjaardag!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close