Menu & Search

NOTD: Berry Important (Sally Hansen)

Sally Hansen is een Berry Important nagellak en -verzorging merk in de US. Populair like woah en zowat overal te krijgen. Nu ook in België, bij Planet Parfum. Beauty blogger’s duty done: getest en goedgekeurd! Wel … soort van.
Sally Hansen is a Berry Important nailcare brand in the US and making its way to Belgian stores via Planet Parfum. So ofcourse I HAD to test it asap

Et voilà: mijn eerste kennismaking met Sally Hansen. De foto is gemaakt op de derde dag en enkel als je goed kijkt spot je de tipwear. Géén chips, nog steeds glans. Impressed? Check. En dat terwijl ik bij het lakken nog krijste “Sorry, Sally, dit gaat nooit werken tussen ons !!!” omdat de lak heel dik was, het penseeltje onhandig (plat, dun en dik – which I like – maar niet gelijk afgerond waardoor één hoek veel breder uitwaaierde dan de andere eh … ugh, nagellak OVERAL) en de nagellak die op mijn nagelriemen terecht kwam niet meer weg wilde (aanschouw bewijsstuk 1a: de nagelriem van mijn wijsvinger). Oh, en het droogde traag. Maar ’t is toch nog min of meer goedgekomen. Want na een redelijk horrific nagellaksessie volgden alvast drie dagen van pretty nails én ik denk dat ik er nog wel wat dagen uit haal …

Het concept van de Complete Salon Manicure lak is dat het een 5-in-1 mani zou zijn, including base én top coat, nagelversterker, groeistimulerende behandeling en kleur. De lak is geformuleerd met glansversterkers die vrijkomen gedurende de wear time, dus wanneer je lak in feite stilaan beschadigd raakt, gaat hij opnieuw glanzen. Nifty.
Also testing as we speak: de Miracle Cure tegen droge nagels, aangezien de Sally Hansen verzorgingslakjes all the shit zijn in de US. (Ok, ok, en mijn nagels in tragische staat van onglamoureus zijn na een veel te lange winter.) Maar bon, review daarvan na mijn testperiode.

Et voilà: my first encounter with Sally Hansen. The picture was made on the third day of wear – if you look closely you’ll spot some tipwear. NO chips, however, and still nice & shiny. Impressed? Yes! When I started painting my nails with Berry Important, I kind of wanted to scream and shout that Sally Hansen and me would never be buddies. (In fact, I tweeted something like that.) The formula of this Complete Salon Manicure polish is so thick and nearly goopy it made application a bit of a pain. To make matters worse, my brush wasn’t even, resulting in uneven application and a lot of nailpolish on my fingers. The bit of colour that reached my cuticles was impossible to remove, so I’m rocking a pink cuticle on my left index finger. (Classy!) Took some time to dry, too. HOWEVER. Now that all is well and I’m left with a near-perfect mani that stays put for days, I’m willing to forget all most about that horrific application and just enjoy my pretty nails. More colors, plz!

The concept of the Complete Salon Manicure is that in one bottle, you get a base + top coat, nail hardener, growth stimulation and colour. It’s formulated with microscopic gloss enhancers that come free during the wear time (when the polish is slightly damaged, actually) so instead of becoming dull, the polish is supposed to always look glossy, which is pretty nifty…
Also testing as we speak: Sally Hansen’s Miracle Cure for dry nails. Since winter has decided to stick with us for another season, my nails have never before been so dry and brittle. Hoping this little blue bottle will work its magic and glam up my hands to their usual state of ‘polished’. (Banning broken and – shudder! – peeling nails.) So you’ve got a review of that one coming up in a while. Pinky promiss. 

verkrijgbaar available in Belgium
@ Planet Parfum (in de loop van deze maand somewhere this month) 

prijs price
€12* (*have to double-check)

27 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 8 jaar ago

  Wat een prachtig kleurtje!

 2. 8 jaar ago

  Tof kleurtje is dat :)

 3. 8 jaar ago

  My favourite color of all!

 4. Margot
  8 jaar ago

  Gij trekt toch altijd zo’n schone foto’s e :) Mooi kleur lakje

 5. Judith
  8 jaar ago

  Blijkbaar enkel in de grotere Planet Parfums verkrijgbaar.
  In Mortsel keek de verkoopster mij aan alsof ik van Mars kwam toen ik ernaar vroeg.
  Nuja, nog eens een reden om naar ’t stad te gaan…

 6. 8 jaar ago

  Ik vind het een heel mooi kleurtje. Moet zeggen dat Sally Hanson me de laatste tijd steeds meer verrast

 7. 9 jaar ago

  Mooie kleur!

 8. 9 jaar ago

  Wat een mooi kleurtje! Maar niks voor mij deze lak, ik ben veel te ongeduldig voor langzaam drogende lakjes ;-) .

 9. 9 jaar ago

  Wat een mooi kleurtje!

 10. 9 jaar ago

  Mooi kleurtje, me like!

 11. 9 jaar ago

  Supermooi kleurtje!

 12. 9 jaar ago

  Prachtige kleur is dit :) x

 13. 9 jaar ago

  Heel mooi kleurtje!!

 14. 9 jaar ago

  Jammer dat hij niet zo handig lakt, maar de kleur is wel mooi.

 15. 9 jaar ago

  Bij mij is dit lakje eerder heel erg vloeibaar en dun. Ik ben nog maar aan dag 2 dus over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen :)

  • 9 jaar ago

   Echt? Keiraar. Bij mij was het heeelll dik…

 16. 9 jaar ago

  Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd, dus ik ben wel blij dat het eindelijk ook in België te verkrijgen is. Ga ik zeker eens proberen!

 17. 9 jaar ago

  Heb ze ook getest en de huodbaarheid is inderdaad top!

 18. 9 jaar ago

  hele mooie kleur!

 19. 9 jaar ago

  Wat een supermooie kleur!

 20. 9 jaar ago

  bij mij ging de lak een WEEK mee zonder chippen :) daarom alleen al mijn favoriete merk

 21. 9 jaar ago

  Ondanks dat ik dit wel een mooi kleurtje vind, gok ik dat als ik bij Planet Perfum kom, ik toch eerder voor een O.P.I. lakje zal gaan in plaats van eentje van Sally Hansen. :)

 22. 9 jaar ago

  Zo blij om te horen dat ze Sally Hansen ook eindelijk in België verkopen! Ik ben al jaren aan het wachten op dit merk en het is er nu eindelijk. Yay! :D Nu nog een Inglot store ergens en ik ben tevreden.

 23. 9 jaar ago

  Wat een prachtige kleur ♥

 24. 9 jaar ago

  super mooie tint!

 25. 9 jaar ago

  Wat een mooi kleurtje! Dan is al die lakmiserie toch niet voor niets geweest :)