NOTD: Bad Romance

NOTD: Bad Romance

Net geshopt bij Instant Spa Antwerpen: deze Bad Romance van Deborah Lippmann. Ik sprokkel alvast al mijn moed bij elkaar voor het moment dat ik deze superglittery nagellak er af moet halen, maar who cares! Bad Romance is the pretty op mijn nagels, dus denk dat ik het nog maar even hou zo.

Op de foto draag ik drie dunnere laagjes. Twee dikke lagen dekt in feite ook perfect, maar droogt veel te traag. Deze lak droogt sowieso niet bijster snel vind ik. Een ander nadeel is dat de textuur (zwarte sorbet-finish nagellak spiked met kleine en grote hexagonale fuchsia glitters) niet bijster smooth lakt. De nagellak an sich is çava, maar je riskeert wel her en der een glitter op je nagelriemen. En het is niet dat ik een onervaren manicurist ben, mind you! Maar wellicht moet ik meer ervaring opdoen met Deborah Lippmann’s glitters. En dat is geen flauw excuus om er nog wat toe te voegen aan mijn collectie. *kuch* 

Excuuuus voor de slightly off foto’s. Mijn perfecte clean-up penseeltje is al ingepakt in één van de vele dozen die klaar staan om dit weekend verhuisd te worden, dus ik probeerde te roeien met de riemen die ik had – daar gaat de sloep! *blub* – en gebruikte een oud lippenpenseel. Waar blijkbaar ondanks het schoonmaken met alcohol restanten lipstickpigment in zat. Komt pas over op de close-up foto’s. Damnit. Dus zeg hallo aan mijn pijnlijk uitziende nagelriemen, terwijl ze in feite a ok zijn. (Eigenlijk heel netjes en gehydrateerd ondanks het koude weer. Lang leve L’Occitane handcrème. <3)

22 Comments

 • 6 jaar ago

  Wauw, ik vind het een heel mooie combinatie van zwart en die glitters. Zelf zou ik niet zo snel een roze glitter kopen, maar als ik het nu zo zie is het echt heel mooi. Ik wist trouwens helemaal niet dat ze deboral lipmann verkocht in instant spa. Goed om te weten! :)

 • 6 jaar ago

  I want I want I want! :love:

 • Lotte
  6 jaar ago

  Glitternagellak krijg je er heel makkelijk af als je gewoon dissolvant op een wattenschijfje doet, dit op je nagel legt en er dan zilverpapier omheen wikkelt. Dit bij al je vingers doen natuurlijk en even laten trekken. (Lijkt lame, maar helpt echt! )

 • 6 jaar ago

  Wauw, ziet er heel mooi uit!
  x

 • 6 jaar ago

  hele mooie lak!

 • Tinneke
  6 jaar ago

  Een lakje helemaal naar mijn smaak!
  Prachtig gewoon!! :love:

 • 6 jaar ago

  Wauw! Wat supermooi lakje zeg! Die roze glitters erin zijn trés pretty.

 • 6 jaar ago

  So pretty! En ik vin het eigenlijk perfect gelakt hoor. :cute: Ik wil zo graaghappy birthday en razzle dazzle voor de feestdagen.

 • 6 jaar ago

  Love it! <3

  • 6 jaar ago

   Ik zag de foto’s en dacht “dit is vast iets wat Aisha ook mooi zou vinden” en dan scroll ik naar beneden en zie ik haar comment!

   Ik vind het mooi, maar het is niks voor mij :)

 • 6 jaar ago

  mooi hoor! ik wil ook nog graag een nagellak van het merk!

 • 6 jaar ago

  Ziet er leuk uit maar glitters zijn toch niets voor mij.

 • V.
  6 jaar ago

  Ik stond er gisteren mee in m’n handen bij Instant Spa en heb het niet gedaan.. Denk toch maar eens terug te gaan voor een kadootje voor mezelf :)

 • 6 jaar ago

  Ik vind het wel leuk voor een keer, maar zou me denk ik snel irriteren aan het gritty gevoel?

 • Lija
  6 jaar ago

  dus ik probeerde te roeien met de riemen die ik had – daar gaat de sloep! *blub* –

  Ik vind je geweldig :)

 • 6 jaar ago

  Wat mooi :D

 • 6 jaar ago

  wat een geweldige lak!

 • 6 jaar ago

  Oh dat ziet er zalig uit! Ik krijg mijn randjes toch nooit zo mooi hoor. Ook niet met een penseeltje. Misschien wat meer oefenen voor ik me aan deze lakjes waag.

 • 6 jaar ago

  Wauw, de chunky glitters.. zooo pretty! Jammer dat het altijd zo’n gedonder is om deze rotglitters van de nagels af te krijgen.. wehh :ween:

 • 6 jaar ago

  Ik vind het echt een super mooi lakje! En dat vervelende lakken dat heb ik ook wel vaker met dit soort lakjes dat ligt denk ik gewoon aan het type lakje :-)

 • Yv
  6 jaar ago

  Is de zwarte lak nou mat, of lijkt dat zo op de foto? Matte lak met een sparkle ziet er wel cool uit

  • 6 jaar ago

   Nee, hij is niet mat – je kan hem wel mat maken met een topcoat, maar dan glimmeren de glitters natuurlijk niet meer zo…

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close