NOTD: Antwerp baby

NOTD: Antwerp baby

Omdat ik met een giga gebrek aan tijd zit, doe ik uiteraard compleet onverantwoorde dingen met mijn vrije momenten zoals mijn nagels helemaal bestempelen met diamanten. Aanschouw het resultaat! Sommigen noemen het ‘rommelig’, ik heb besloten het ‘grungy’ te dopen. Klinkt hipper.
De basiskleur is Black Oyster van Mavala, gouden accent is Chanel’s Péridot, de witte diamantprint creëerde ik met Konad stempels en lak. Ik was iets te snel met de topcoat, waardoor één en ander uitliep. Maar whatever. Vind het nog steeds een beetje leuk, en van (heel) ver vallen de imperfecties minder op.

links

rechts

Even een kleine huishoudelijke mededeling, trouwens, nu we het toch soortement hebben over tijdgebrek. Zoals jullie ondertussen wellicht gemerkt hebben, loopt Joliette een beetje achter te hinken. De verklaring is een combinatie van factoren (denk aan mijn nieuwe job, verhuisplannen, mijn persoonlijk web-project, … en vanaf morgen twee weken lang élke avond na het werk naar PR bureaus hossen) maar de bottom line blijft natuurlijk: minder artikels. Waarvoor excuus. Will fix soon! xxx

14 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close