Menu & Search

NOTD: Antwerp baby

Omdat ik met een giga gebrek aan tijd zit, doe ik uiteraard compleet onverantwoorde dingen met mijn vrije momenten zoals mijn nagels helemaal bestempelen met diamanten. Aanschouw het resultaat! Sommigen noemen het ‘rommelig’, ik heb besloten het ‘grungy’ te dopen. Klinkt hipper.
De basiskleur is Black Oyster van Mavala, gouden accent is Chanel’s Péridot, de witte diamantprint creëerde ik met Konad stempels en lak. Ik was iets te snel met de topcoat, waardoor één en ander uitliep. Maar whatever. Vind het nog steeds een beetje leuk, en van (heel) ver vallen de imperfecties minder op.

links

rechts

Even een kleine huishoudelijke mededeling, trouwens, nu we het toch soortement hebben over tijdgebrek. Zoals jullie ondertussen wellicht gemerkt hebben, loopt Joliette een beetje achter te hinken. De verklaring is een combinatie van factoren (denk aan mijn nieuwe job, verhuisplannen, mijn persoonlijk web-project, … en vanaf morgen twee weken lang élke avond na het werk naar PR bureaus hossen) maar de bottom line blijft natuurlijk: minder artikels. Waarvoor excuus. Will fix soon! xxx

14 Comments

 1. 11 jaar ago

  Ik zie niks van dat rommelige. Mooie combi ook met het goud!

 2. 11 jaar ago

  I like how you called it! antwerp ruleessss :)

  • 11 jaar ago

   I love my city too! We *are* Antwerp babies! ;D

 3. 11 jaar ago

  I like it a lotttttt :luv:

 4. 11 jaar ago

  Wauw echt super leuk!

 5. Jessica
  11 jaar ago

  Mooi resultaat!

 6. 11 jaar ago

  Very edgy, vind het best leuk!

 7. 11 jaar ago

  Dat is echt wel mooi gedaan! Ik vind het niet rommelig hoor :)

 8. 11 jaar ago

  Mooi gedaan ! Echt origineel

 9. 11 jaar ago

  Wauw. Mooi!

 10. 11 jaar ago

  Haha, grungy ipv rommelig, die houden we erin! :D

 11. 11 jaar ago

  Ahhhh, I LOVE IT! (Echt.)

 12. Love it! Wou dat ik ook zo goed was!