NOTD: all starried up

Ok, ik lieg. Dit is geen ‘nail of the day’ aangezien de sterretjes al lang van mijn nagels zijn verdwenen. Wegens crap. Maar ze waren wel leuk voor een avond, nee? (En toegegeven: de grungy look de day after was ook best tof, helaas niet work-proof.)

Deze manicure koop je gewoon bij H&M. De Divided collectie heeft nu een paar nagelstickers die je eigenlijk best makkelijk aanbrengt. Makkelijker dan die van Catrice, dat kan ik je wel meegeven. Gewoon die juiste maat kiezen (bizar om te zeggen over nagel shizzle, maar: opgepast, ze vallen groot), netjes plakken en bijvijlen. Voilà.

Ik droeg deze nail-do naar het Rihanna concert afgelopen zaterdag. Riri ROCKED! Of zoals Nini mooi verwoordde: “Er is niemand die zo vuil en zo schattig tegelijkertijd kan zijn.” True, that. Over haar zangcapaciteiten ga ik wel zwijgen. Hey, deze blogpost ging over nagels, ladies! Dus check:

Meer Joliette

12 Comments

 • 6 jaar ago

  Ziet er leuk uit! :) Ben gister nog bij de H&M geweest en heb deze niet gezien helaas :(

 • 6 jaar ago

  oh die is echt super cute :D

 • 6 jaar ago

  Eh ja… Essence. Oeps! :p

 • 6 jaar ago

  wat mooi:D

 • 6 jaar ago

  En toen verzond ie zomaar mijn reactie :(
  Anywayss, ik vind ze erg leuk. Your nails are rocking!

 • 6 jaar ago

  Is het ipv Catrice niet Essence? Anywaysss, ik vind ze erg leuk

 • 6 jaar ago

  Lovely :D

 • 6 jaar ago

  Zeker cute!

 • 6 jaar ago

  Oh dat ziet er echt onwijs vet uit! Ga eens even kijken of ik die hier ook kan vinden :)

 • 6 jaar ago

  Dat ziet er cute uit! :) Ze lijken inderdaad mooier te zitten dan de plakkers van Essence!

 • 6 jaar ago

  Ik vind het er echt heel tof uitzien! En ze lijken me mooier aanbrengen dan die Essence nailstickers. Of het ligt gewoon aan mijn eigen plak&vijl-technieken… ;)

 • Jacqueline
  6 jaar ago

  Maar hoe was ze dan live hahaha?

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close