Menu & Search

Nordic beauty wishlist

Codewoord binnen scandi beauty blijkt 'organic', de algemene trend qua make-up is natuurlijk, minimalistisch en het voornaamste streven een gezonde glow.


KJAER WEIS foundation & ‘Rapture’ lip tint – TROMBORG Aroma Therapy Body Lotion – SPREKENHUS ‘Voile Rouge’ L’Huile de Parfum (homme) – TRUE ORGANICS OF SWEDEN Undercover Agent organic deodorant – SACHAJUAN Leave-in Conditioner

Een kleine ontboezeming, lieve lezer, beautyholics onder elkaar enzo… ik krijg een kleine kick van ‘internationale’ beauty-ontdekkingen. Een tof merk wordt plots tweemaal zo aantrekkelijk met één voet over de landsgrens. Nog voor ik naar mijn paspoort pak, vraagt ik mij af: “tiens, wat zouden ze hier hebben van cosmetica?”. Alsof het wereldwijde web niet zo ongeveer alles op mijn deurmat deponeert, mits de juiste klik. Enfin. Vrijdag (en zaterdagochtend) ben ik in Kopenhagen

voor Triumph – happy boobies! – en ik heb alvast een shortlist van producten om van dichterbij te bekijken, moest de planning vrijdag de ruimte laten voor een snel parfumeriebezoek. Codewoord binnen scandi beauty blijkt ‘organic’, de algemene trend qua make-up is natuurlijk, minimalistisch en het voornaamste streven een gezonde glow. Kan ik mij in vinden, dus misschien dat ik wel één van bovenstaande schatten mee naar huis breng. Ik hou u op de hoogte. x

 

Save

6 Comments

 1. Sonja
  7 jaar ago

  ik ben ook fan van je nieuwe lay-out. Veel plezier in Kopenhagen . :)

 2. 7 jaar ago

  @ LadyGoesGaga: Moh! Danku. <3

  @ Sunny: I love Verso <333 (see blogpost) Byredo is most certainly on my wishlist, too (been lemming Mojave Ghost ever since it came out) yet I’d rather buy it here in Belgium where it retails for about €100 compared to DKK 1.199 (a dizzying €158). So I’ll only look at the products we really can’t get here and saves me shipping & handling.

  @ Melissa: EXACT dat, hahaha!

 3. 7 jaar ago

  Yep, ik ken dat gevoel. MUST BUY ALL THE FOREIGN BEAUTY BRANDS!!! :-)

 4. 7 jaar ago

  Hey, new layout! I say check out Verso and Byredo while you’re at it. Those are the Nordic brands that I know and love. Sachajuan is great, too!

 5. ladygoesgaga
  7 jaar ago

  Je blog ziet er hoe langer hoe beter uit ! Nieuwe lay-out oogt nog professioneler, volledig on-par met de inhoud van de artikels. Telkens zijn ze interessant en op een heel leuke gemoedelijke manier geschreven. Ik blijf fan !
  Amuseer je in Kopenhagen en breng leuke dingen mee…