Menu & Search

Nivea Micellar Shampoo

Beetje blut na de feestdagen en out of shampoo? Spaar uw centen voor een goed soldenkoopje, want ik heb een fijne budgetfind ontdekt. 


Beetje blut na de feestdagen en out of shampoo? Spaar uw centen voor een goed soldenkoopje, want ik heb een fijne budgetfind ontdekt.

Nivea lanceerde eind 2017 micellaire shampoo. Micellen, oliemoleculen ingekapseld in water, ken je van de lotions om het gezicht te demaquilleren en te reinigen. Het begon met een trend, maar laat ons eerlijk zijn: die is nooit overgewaaid. Micellaire waters en lotions are here to stay. Nivea heeft ze in een (grote) shampoofles gestoken.

De micellen in de Nivea Purifying Micellar Shampoo (voor vet haar) en Nivea Comforting Micellar Shampoo (voor een gevoelige hoofdhuid) trekken vuil aan en wassen het weg met water. Op die manier reinigt deze shampoo je haar en hoofdhuid zacht.

De roze variant, de comforting shampoo, kan zelfs dagelijks gebruikt worden. Maar omdat hij m’n haren zo schoon maakt, kan ik mijn gewoonlijke ritme – elke 3 dagen – aanhouden. De volgende stap in m’n routine is de Damage Remedy leave-in conditioner van Aveda (lees artikel). Zelfs nu mijn haar niet beschadigd is, blijft die favoriet. Dit Nivea & Aveda duo had ik nooit ontdekt als ik de producten niet als samples had binnengekregen, maar ik ben zo blij dat ik ze heb. <3

P.S. Met die grote bus van 400ml shampoo kom ik wel éven toe. ;)

bij de drogist en in de supermarkt
€4,99/400ml

4 Comments

  1. VWillemse
    4 jaar ago

    Perfecte combi :-)

  2. Klinkt als een hele fijne shampoo!

  3. Oehh ben hier heel benieuwd naar!