Nieuwe nagels – met O.P.I. Axxium

Nieuwe nagels – met O.P.I. Axxium

foto gemaakt op zesde dag

Al een paar maanden liep ik jaloerse blikken te werpen op de gelnagels van een collega, speelde met het idee om er zelf te laten zetten, en wuifde dat idee telkens weg met de herinnering aan het feit dat zoiets veel te permanent is voor mij. Dat doe je niet voor één keer, weetjewel. Beetje drastisch voor je nagels als ‘probeersel’. Toen ik afgelopen dinsdag echter een serieuze off-day had (en toevallig ook een day off) dacht ik “fuck it!” en sprong binnen bij Instant Spa voor Axxium gelnagels. Minder nefast voor je nagels, want je haalt het er gewoon af met acetone. Maar het heeft wel hetzelfde effect en je zou er zo’n drie weken goed mee zijn. Niet iets voor elke maand wegens duur (€55) en te beperkend (ik wil elke dag een andere kleur, plz!), wel leuk voor een keertje – gewoon, af en toe.

Ik had die dag Rouge Fatal van Chanel op en koos voor een vergelijkbare dieprode kleur: Malaga Wine, die ook in het permanente O.P.I. assortiment zit als gewone nagellak. Toen de manicuriste vroeg “Wil je dezelfde lengte houden of mogen ze wat korter?” antwoorde ik achteloos “Oh, doe ze maar goed kort …” zonder erbij stil te staan hoe kort dat dan wel zou zijn. Woah, mama! Ik heb diezelfde dag staan huilen bij McDonald’s toen ik mijn wisselgeld niet opgeraapt kreeg van de toog. Ik heb in jaren niet meer zo’n korte nageltjes gehad en moet er dus nog aan wennen. </3

An sich wel netjes zo, vind ik. En mooi. Ik ben er tevreden mee. En die Axxium? Heb hem bijna een week en ben nog steeds vol bewondering voor de kleur, glossyness en z’n stoere superkracht om (af)wasproducten allerlei te doorstaan. Ik hou jullie op de hoogte!

links mijn Oscar Night nails in Chanel’s Rouge Fatal
rechts nieuwe nageltjes!

11 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik wil dit ook een keer uitproberen! Ik vind dit een hele mooie kleur. :)

 • 6 jaar ago

  Ik kom dit steeds vaker tegen en ik vind het echt erg mooi staan! Echt zo van, kijk mijn perfect gelakte nagels nou :)

 • 6 jaar ago

  ziet er heel mooi uit!
  zou het zelf alleen echt niet volhouden, zo lang met dezelfde kleur..

 • 6 jaar ago

  Wauw, mooi! En ik heb m’n nagels sinds ik kickboks altijd kort, eerst was het wennen maar heb nu helemaal niks meer met lange nagels, haha!

 • 6 jaar ago

  Te kort of niet te kort, de glossy look vind ik wel de moeite! En ze zien er nog erg goed uit na 6 dagen. Ben benieuwd of je ze er ook gemakkelijk van af krijgt, houd ons op de hoogte :)

 • 6 jaar ago

  Wow, prijzig! Maar het resultaat is er wel. Mooi!

 • 6 jaar ago

  mooie kleur :)

 • Eva
  6 jaar ago

  Prachtig !

 • 6 jaar ago

  Ik vind het heel mooi, maar bijzonder duur. Ook jammer dat ze je middelvinger-nagel langer heeft gelaten als de rest. Ja, ik let daar op want ik heb een OCD met ongelijke nagels. DX

 • 6 jaar ago

  Oeh mooi! Je hebt ook een tijdloze kleur gekozen die altijd wel kan, da’s wel fijn! :D
  Het is inderdaad wel prijzig maar zo eens in een keertje kan ’t best! ^^

 • 6 jaar ago

  Ik ben er ook heel nieuwsgierig naar, maar de prijs hé, het is een beetje veel opt moment! Ik vind het er wel echt mooi uitzien zo’n gelnagels, zo glossy! Ben benieuwd hoe lang ze houden!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close