Menu & Search
Nieuwe adresjes – NYX, Living Proof, Paul & Joe, Bobbi Brown, Aveda

Nieuwe adresjes – NYX, Living Proof, Paul & Joe, Bobbi Brown, Aveda

Hallo zaterdag, lang niet gezien! De hele dag tijd om te doen waar je zin in hebt, de lokroep van de winkelstraten, lalala… gevaarlijke combinatie. Bovendien is vanaf vandaag de Uniqlo winkel open op de Meir. En binnenkort nog een paar nieuwe beauty-adresjes in Antwerpen! Een kort overzicht van wat ik qua beauty in de stad heb gespot:

Er was al een Bobbi Brown counter bij Parfuma, maar nu opent er ook een echte Bobbi Brown Store in de Korte Gasthuisstraat 43, begin november. Na een shopsessie & Other Stories en COS een perfecte meepikker. Bij de buren is het ook niet stil, want vlak daarnaast opent midden november de eerste Antwerpse Aveda Store (Korte Gasthuisstraat 45). Twee mooie nieuwe adresjes voor de wijk Wilde Zee, waar o.a. ook Kiehl’s, M.A.C., Dermalogica en Shu Uemura zijn gevestigd.

Niet ver, natuurlijk, maar Living Proof en Kevin Murphy dachten we maken het Lisha gewoon nog een beetje makkelijker: in mijn wijk ’t Zuid (Graaf VanEgmont straat) opent dit najaar een kapper de deuren die met deze twee merken werkt. Kevin Murphy is hier al goed vertegenwoordigd, maar Living Proof is nieuw. Kevin Murphy adresjes in Antwerpen: bij kapper Stev. (Geuzenstraat 21), Sir Richard (Brite Lei 1A), Hair by Van Loenhout (Minderbroedersrui 41), Headlines (Kasteelpleinstraat).

Om af te sluiten nog een paar bevestigde roddels: budget liefde NYX en het prachtige Paul & Joe komen naar België. Voilà, lieve lezer. Alvast een fijn weekend! x

foto’s: NYX Instagram-account, Paul & Joe twitter-account

Save

4 Comments

 1. 7 jaar ago

  I love Paul & joe!!

 2. 7 jaar ago

  Love Paul and Joe! Super nieuws inderdaad!

 3. 7 jaar ago

  Oh yes! Fingers crossed dat er snel meer details komen rond NYX en Paul & Joe, super nieuws!

 4. 7 jaar ago

  PAUL & JOE????? OH MAH GERD! Da’s supergoed nieuws :-D WANNEER??