Menu & Search
Nieuw & spannend

Nieuw & spannend

nieuwenspannend2

1. Clinique Chubby Stick Sculpting contour & highlight

De Chubby Stick van Clinique is op korte tijd een waar cult-product geworden en zowat elk denkbaar merk adopteerde het concept in no-time. Niet mijn favoriete lippie – goed mogelijk wel dat van u, les goûts et les couleurs… –  maar deze nieuwe chubby sticks zouden wel eens op mijn make-up tafel kunnen belanden. Een highlighter laat mij zelden onberoerd, lieve lezer, doch het is de donkere contour-variant waar ik vooral naar uitkijk. Al is het maar omdat Clinique bij deze een startschot geeft voor ‘sculpting’, het creëren van een licht- en schaduwspel om uw gezicht & botstructuur te (her)definiëren. In het buitenland wordt op die manier menig gelaat dagelijks opgeschilderd, in België heeft de praktijk de mainstream nog niet bereikt. Naast de sticks komt het merk ook met sculpting poeder-palettes, er valt niet meer aan te ontsnappen in 2015.

2. Lancôme Miracle Cushion Foundation

Nog een trend die zich aankondigt in ons belgenlandje: cushion foundation. Straight from Korea, het land dat ons ook de BB creams bracht, komt een compactdoosje met een in vloeibare foundation gedrenkt kussentje. (Lees meer op StyleLab.) In Azië is het een hype, in Europa komt Lancôme met de primeur. Over dat merk heb ik overigens nog een voorspelling, gezien de recentelijke aankondiging dat Lisa Eldridge (YouTube royalty) aldaar de post van creative director make-up zal bekleden … Lancôme wordt in 2015 de shit op uw blogroll.

3. Real Techniques Bold Metals

De zusjes Pixiwoo, nog zo’n YouTube fenomeen, kondigden op 1 januari hun premium lijn make-up penselen aan. Hoorde u dat luid gebons? Da’s mijn hart, jawel. I ain’t sayin I’m a gold digger, maar die Bold Metals collectie… oeh-la-la! Deze (roze)gouden schoonheden nodigen niet alleen uit tot trots etaleren, ze zijn vernieuwend genoeg om uitgebreid mee te spelen en te experimenteren. Ik ben al een fan van Real Techniques brushes an sich, dus kleur mij benieuwd. Ok, en hebberig.

4. Clarins Eclat Minute Huile Confort Lèvres

Ik ben eveneens fan van olie in de beauty routine. Gebruik het om te reinigen, de huid te hydrateren en/of parfumeren, draag het in uw haren, n’importe. Olie voor de lippen is echter redelijk nieuw. De Josie Maran Argan Infinity (zie mijn favorieten, 2014) creamy oil was mijn eerste ervaring en dit jaar volgen er ongetwijfeld meer. Ik ben heel benieuwd naar de Clarins ‘Light Lip Comfort Oil’ waar beautybloggend internet momenteel en masse haar liefde voor verklaart, en vooral ook naar de Volupté Tint-in-oil van Yves Saint Laurent die verzorging en kleur combineert. Sephora sprak over “the next big thing in lips”, waarvoor driewerf hoera – ik verwelkom deze trend met open armen.

13 Comments

 1. emma
  7 jaar ago

  Die sticks van clinique zien er goed uit! Zoek al zoo lang naar een contour stick! Heb je enig idee wanneer deze in Belgie te verkrijgen gaan zijn?

 2. debora
  7 jaar ago

  Hoi

  Ik heb een vraagje.. Zijn er goedkope makeup borstels die toch goed zijn?
  Groetjes

 3. 7 jaar ago

  Die RT brushes wil ik ook wel eens proberen. En het Lancome product is wanted!!

 4. 7 jaar ago

  Die Clinique Chubby Sticks wil ik echt eens uitproberen en wauw die kwasten van RT! Prachtig :-)
  x

  http://lesrevesdepauline.weebly.com/

 5. 7 jaar ago

  Die Lip Oil van Clarins is ZOOO hard wishlisted.

 6. 7 jaar ago

  Die lip olie van Clarins heb ik gewoon nodig! Olies blijven me verrassen en dat zal deze ook wel doen.
  Oh en je collageskills zijn pretty amazing:D

  Love, Tessa.

 7. 7 jaar ago

  Ooh ik wil de Real Techniques Bold Metals kwasten ook!

 8. Tineke
  7 jaar ago

  Ik heb een Chubbystick van Clinique en ben er niet tevreden over, kleur blijft niet lang genoeg en tis erg doorzichtig, blushcreme van MAC is veel beter

 9. 7 jaar ago

  De nieuwe RT kwasten zien er echt heel mooi uit. Zoveel luxueuzer!

 10. 7 jaar ago

  Ik ben ook benieuwd naar die lipolie

 11. 7 jaar ago

  De nieuwe kwasten van Real Techniques zien er echt leuk uit. Alleen jammer dat ze niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.

 12. 7 jaar ago

  ooooh, aaahhh..Ik kan niet wachten op de cushion foundation en de lip-olie wil ik ook en die chubbystick eis ik nu op!!!!
  Liefs,
  Eefje