Menu & Search

Nieuw: Melting Honey – L’Occitane

Beetje last van herfstblues? L’Occitane vrolijkt de dag op met de überschattige potjes en tubes van haar nieuwe Melting Honey body care lijn. De kleurrijke honingraatprint is een knipoog naar Afrika en de bijtjes die aan de basis liggen van deze lijn. De producten zijn namelijk geformuleerd met karitéboter (shea) uit Burkina Faso en honing uit de Provence, waar L’Occitane haar roots heeft. Shea, dat wordt gewonnen uit noten, gaat hydrateren en voeden. Honing gaat met haar ontstekingsremmend en verzachtende werking de huid verzorgen. A treat, lieve lezer!

Misschien weet je het nog en was je ook fan, maar ik dacht direct terug aan de lievige beertjes-en-bijtjes print potten whipped shea & honey crème van 2012. Limited edition, en zo fijn dat ik nog een backup haalde en in totaal drie tubes van de handcrème. Wel, de body crème is niet meer opgeklopt, maar de handcrème kraakt als verse sneeuw wanneer je hem uit de tube duwt… A little goes a long way voor zachte, gehydrateerde handen. Perfect voor het koudere seizoen. Dat geldt eigenlijk wel voor alle producten uit deze lijn. De scrub van suiker vermengd met een body balsem heeft ook een rijke textuur en een dubbele, verzachtende werking to match. Enerzijds exfolieert de suiker en wordt de huid glad, anderzijds werkt de balsem in voor een soepele, comfortabel velletje.

P.S. De Solidarity Soap (een charity zeepje) van dit jaar valt ook onder deze lijn, en is geformuleerd met de traditionele shea, zoals gewoonlijk, maar nu dus ook met honing. Een superfijn gastenzeepje waarvan de integrale opbrengst naar Burkina Faso gaat ter sponsoring van brillen en oogzorg op het platteland. Of hoe je door je handen te wassen familie en/of kennissen van de mensen die jouw zeep mee hebben helpen maken op jouw beurt helpt om de wereld (opnieuw) helder te zien. Nu alvast een tipje voor mini-cadeautjes met groot effect voor onder de kerstboom…

*
verkoopinfo

Melting Honey Ultra Soft Cream – € / 100ml
Melting Honey Exfoliërende Suikers – € / 175g
Melting Honey Hand Cream – € / 30ml

ook in deze lijn:
Melting Honey Soft Shower Gel – €14,50 / 250ml
Melting Honey Lip Balm – €7,50 / 12ml
Solidarity Soap – €2 / 50g

Save

5 Comments

 1. 7 jaar ago

  Oh, ik was dol op die collectie met die schattige beertjes! :-)

 2. 7 jaar ago

  Oehh…lijkt mij heerlijke producten ❤️
  X

 3. 7 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd naar de producten van l’occitane

 4. 7 jaar ago

  Ik heb de producten ook en uuuuuuuuuuuuugh ze ruiken zo lekkerrrrr :-D

 5. 7 jaar ago

  De scrub lijkt me heerlijk