Menu & Search
Nieuw: L’Oréal Color Riche à l’huile

Nieuw: L’Oréal Color Riche à l’huile

IMG_7410_bis

Ik verklapte al iets over deze mooie flesjes in deze blogpost van een maand geleden, maar vandaag eindelijk meer. De Color Riche à l’Huile, de nieuwe nagellak van L’Oréal, is mooi van binnen en van buiten, maar vooral: op de nagels.

à l’huile

Olie is een major beauty trend. Het is van oudsher verbonden met zowat elk mogelijk schoonheidsritueel ter wereld (misschien is ‘comeback’ een betere term) maar in nagellak zijn we het naar mijn weten nog niet tegengekomen. Toch niet zoals L’Oréal deze lakjes brengt: expliciet getiteld ‘à l’huile’. Er zijn blijkbaar tien jaren van research aan vooraf gegaan. Het resultaat is een lak doordrongen van olie die de nagels moet voeden maar vooral ook aan de basis ligt van een intense kleur en glans.

De nieuwe Color Riche lak is dus geformuleerd met die verzorgende olie en zou naar rozen ruiken. Nu, ik ruik vanalles, maar om te zeggen dat het rozen zijn? De klassieke nagellakgeur heeft wel ruimte gemaakt voor een meer gesofisiceerde eh… nagellak-noot. Het verzorgende aspect van de lak is ook iets waar ik u meer uitleg moet schuldig blijven, want ik kan de invloed ervan op mijn nagels niet testen. Een beetje een luxeprobleem, want mijn nagels doen het momenteel keigoed. (Oh-wee, lot, als je je uitgedaagd voelt en ik morgen een nagel breek!) Dus wie over deze claim mee kan vertellen: hou u vooral niet in bij de comments. Ik toon mij thans op mijn meest oppervlakkigst: ik hou vooral van hoe de nagellak er uit ziet op mijn nagels, ha!

IMG_7414

IMG_7411

swatches

IMG_7415

Grenat Irreverent – Rubis Folies – Rouge Sauvage
Jardin Des Roses – Nude Demoiselle

hieronder telkens één laag:

swatches

review

+ prachtig glazen flesje
+ dik penseel lakt lekker
+ fijne formule: diepe kleuren, mooie glans
+ dekt goed (1 à 2 lagen)

+ blijft lang mooi zitten
+ ruikt minder onaangenaam (rozengeur, echter…?)
+/- nog een beperkt kleurenaanbod (22)

*
te koop bij o.a. Kruidvat
€9,99/ml

Save

9 Comments

 1. 5 jaar ago

  just beautiful! and that lace it GORGEOUS!!!!!! I just bought 6 or 7 new laces today and can’t wait to get them on projects! woooo hooooo for new crafting toys!!!

 2. 6 jaar ago

  Ik vind die flesjes juist maar meh. Hou meer van een strakker design. Maar de formule klinkt wel interessant.

 3. 6 jaar ago

  Wauw, ik vind dat ze verrassend goed lijken te dekken en het zijn toffe kleurtjes

 4. 6 jaar ago

  Ik vind de lakken heel erg leuk, vooral de flesjes

 5. 6 jaar ago

  Blijft lang mooi zitten…daarmee trek je mijn aandacht!

 6. 6 jaar ago

  Wat mooi!

 7. 6 jaar ago

  Wat een mooie lakjes!
  Liefs,
  Yara

 8. 6 jaar ago

  Ik heb nog nooit een lakje van dit merk gehad, maar ben nu op slag verliefd op die aubergine kleur!

 9. 6 jaar ago

  Ik zag deze lakjes bij de kruidvat staan. Ik vind ze zo’n mooie verpakking hebben , echt leuk!