Menu & Search

Nieuw en getest: Nuxellence Jeunesse van Nuxe

Ontmoet mijn nieuwe BFF op het gebied van skincare: Nuxellence Jeunesse. Deze fluid van Nuxe is gewapend met blaadjes van de goudsbloem, zaden van araucaria, hyaluronzuur, Macawortel, cacaocellen en Galanga en belooft een jeugdige en stralende huid. Door de toegevoegde corrigerende pigmenten zie je ook vanaf het eerste gebruik een verschil. Benieuwd?

Deze lotion zou het mitochondriale dna herstellen. Dit is tien keer kwetsbaarder dan het dna van de celkern omdat het geen membraan heeft en zich dichter bij vrije radicalen (luchtvervuiling, UV, …) bevindt. Al in de war? Goed, ik ook. Wetenschap is mijn ding niet. Dusss laat ons dat even lekker skippen en overgaan tot wat belangrijk is voor ons: hoe voelt het, werkt het en is het zijn geld waard?

Wel … ja. Voor mij toch. De lotion voelt fris en zacht aan op mijn huid, smeert makkelijk uit en dringt traag maar zeker in mijn huid zonder een vette laag achter te laten. Het resultaat op korte termijn is een instant frisse en gehydrateerde look. Op lange termijn krijgt je huid meer éclat: een glanzend, gezonde look met een frisse, egale teint. Wat mij betreft echt nearly-perfect skin. Voor zover mijn huid daar tot in staat is, that is. Maar herinner je even deze foto’s. Dat was midden in mijn Nuxellence Jeunesse skin-diet. Ik hou van deze lotion!

Over de verpakking moet ook kort iets gezegd: het pompflacon is ideaal in gebruik wegens hygiënisch en makkelijk om te doseren.

De Nuxellence Jeunesse oppert goed te zijn voor alle vrouwen op elke leeftijd … Wel, ik weet niet wat jij, ik vind dit toch écht wel een beetje overmoedig & ambitieus klinken. Maar bon, voor mij werkt hij gewéldig. Dus dames van rond de 26 met een droge, vochtarme huid: go get it!

Prijs
€49,50 voor een flacon van 50ml.

Verkrijgbaarheid
Sinds maart bij o.a. Inno, iU en de apotheker.

9 Comments

 1. 10 jaar ago

  Klinkt goed! Echt iets voor mijn huid ook!

 2. 10 jaar ago

  Ik ben er ook helemaal verliefd op :)

 3. 10 jaar ago

  Klinkt toch wel goed :). Ik heb nog nooit iets geprobeerd van het merk, maar ik hoor dat ze een paar fijne

 4. 10 jaar ago

  misschien heb ik dit binnen enkele jaren nodig :)

 5. 10 jaar ago

  Klinkt goed en ik vind de flacon ook nog eens mooi staan, haha!

 6. 10 jaar ago

  Dit lijkt me dus echt een fijne lotion!

 7. 10 jaar ago

  Ja die moet ik dus hebben e :d !

 8. 10 jaar ago

  Ik vind gezicht van dat MAC artikel al zo mooi zo zonder foundation. Zo’n healthy glow, en dat komt gewoon hierdoor! Hebben! :D

 9. 10 jaar ago

  Potver. Heb afgelopen weekend nog een welles-nietes gevecht gehouden met dit flesje Nuxe. In mijn mandje, er weer uit (repeat 5 times) en ik beklaag het me nu al. :O