New Look spring/summer ’11

newlookss1

Ze zijn er, ze zijn er! Ik heb het over de preview foto’s van de New Look spring-summer ’11 collectie. Lees verder voor het lookbook, de schoenen, de tassen en … de badpakken! (Hey, het is een zomercollectie, lieverd!)

De collectie

De afbeeldingen tonen een enorm eclectische collectie. De rode draad is echter ‘retro’. We zien de fifties, sixties, seventies én nineties voorbij komen. Of wat dacht je van een disco diva look met een toets 2011 (foto 4), een minimalistische sixtieslook met blote buik (foto 7) en een ninetish mesh-top (foto 1 en 9) …

Mijn favorieten staan aangeduid met een hartje.

Love de schoenen en het baseballjasje ... Zei er iemand spring?! Ik wil het allemaal! De blazer is tof, de rest is niet m'n ding. D'r kunnen twee kleine kinderen in die broekspijpen ofzo. Meh ...

Sexy! Maarrr niet mijn ding. De bril wel! Als dit geen droomjurk is ... Errr... nee. (Misschien de rok. Met een wit shirtje ofzo.)

Volgende! Tja ... Omg, LOVE de look! Niet meteen iets voor mij, maar ZO tof!

(klik voor een grote afbeelding + mijn commentaar)

De schoenen & tassen

De komende zomer is (nog meer dan dit najaar) het seizoen van de wedge. Yey! Ook de peeptoe doet nog een rondje. Iets minder leuk vind ik een bandje rond de enkel: niet zo flatterend voor dames die geen supersmalle enkels en/of ellelange benen hebben.

Ook hier staan mijn favorieten aangeduid met een hartje.

newlss_10

newlss_11

De badpakken

Zwemmen & zonnen doen we de komende zomer in onvervalste retro-stijl. Speels, sexy en anders-dan-anders … damn waar blijft die zon?!

De triangel in de hals is er te veel aan. Tanlines, iemand? Aww, zo schattig. En lekker retro ... Me wants! Voor als je deze zomer de sixties diva wil spelen. Ik alvast wel!

(klik voor een grote afbeelding + mijn commentaar)

Wat zijn jouw favoriete stuks?

8 Comments

 • 7 jaar ago

  Brrr….Ik weet het niet maar deze collectie zegt me op dit moment niet zoveel. Zou het met de huidige temperaturen te maken hebben? :x
  …Oké, dat laatste tasje = I want! :love:

 • 7 jaar ago

  haha de zomer duurt nog wel effies!

 • 7 jaar ago

  Net als het winter wordt zie ik al die leuke dingetjes!

 • 7 jaar ago

  Oooh, jammer dat de lente en zomer nog zo ver weg is :’) De jurkjes zijn bijvoorbeeld erg leuk ! :)

 • 7 jaar ago

  de witte jurk en de clutch aub! hoewel ik uitkijk naar kerst mag het nu ineens al wel terug zomer worden van me :)

 • 7 jaar ago

  Er zitten echt mooie dingen bij <3

 • 7 jaar ago

  baseball jacket!

 • nathalie
  7 jaar ago

  Die witte jurk en de paarse top :) en ook wel het 1e jasje!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close