New kid on the blog: Kellista.nl

Ze is verantwoordelijk voor een aantal van mijn ergste beautyverslavingen – oh, hallo Silk Therapy!-, was erbij om me een (letterlijk) duwtje in de rug te geven om eindelijk die LV Speedy te kopen, gidste ons rond in o.a. A’ én R’dam en dit najaar doen we samen NY aan: ontmoet Kelly, één van mijn favo partners in crime shopping en webmiss van het nieuwe Kellista.nl.

Kelly zit al jaren op twitter (@Kellllls) en begon vorig jaar als co-blogster op het zonnige In De Watten. Op 9 maart, haar verjaardag, opende ze haar eigen blog. Tja, kan niet zeggen dat we daar niet stiekem op aan het wachten waren. Want this girl knows her cosmeticsss! Een klein interviewtje waarin ik haar meest gênante beauty-geheim ontfutsel? Omdat jullie het zo lief vragen. Here goes!

Hoe is je blog tot stand gekomen?

Het was eigenlijk een complete verrassing! Ik had het een poosje geleden al eens laten vallen bij Caroline [eigenares van In De Watten] dat ik graag een eigen blog wilde hebben. Maar omdat we er allebei niet echt voor de volle 100% achter stonden, stopte ik het gevoel eigenlijk een beetje weg. Een paar weken later was daar Kellista! Een verrassing van Caroline voor mij.

Hoe lang blog je nu eigenlijk al?

Ik heb het even opgezocht, en op 4 februari 2011 kwam mijn eerst artikeltje online op In De Watten. Nog niet zo heel lang dus eigenlijk!

En hoe lang make-up je?

Pfoe, ik denk dat dat toch al weer een jaar of 10 is. In die tijd was HEMA helemaal hot & happening hier, en iedereen van de vriendinnengroep droeg dezelfde paarse oogschaduw tot aan de wenkbrauwen. Hilarisch!

Wat is het ene can-not-live without holy grail product?

Lippenbalsems! In alle geuren, kleuren, soorten en maten. Ik draag ze als ik op sta, en als ik mijn bed weer in duik. En het liefst met een lekker zoet geurtje.

Vertel, wat is je guilty pleasure? Als in: het product dat misschien heel duur is of net supercheap en een béétje fout in zekere zin, maar waar je helemaal DOL op bent.

Toiletpapier… ! Altijd en overal te krijgen, en het werkt geweldig voor een glimmend voorhoofd. ;)

Eh … ok dan. (Wattt?!) Ander onderwerp, lol! Wat zijn jouw vijf must-visit blogs?

The Beauty Department Blog van Lauren Conrad & friends met de meest heerlijke tutorials.
Amarixe Blog van een amerikaanse shop-a-holic.
The Beauty Look Book Beautyblog met altijd de nieuwste producten op make-up gebied. Hoog kwijl-gehalte!
Cupcakes and Cashmere Dame met mooie outfits, heerlijke recepten en gewoon het perfecte leventje in mijn ogen.
Tumblr Geen blog maar ik kan er uren op kijken.

Wishlist?

Hmm, een mix van beauty en fashion dit keer. Zeker weten de Shu Uemura wimperkrultang, next time als ik in Antwerpen ben moet ik deze mee terug nemen naar NL. En een paar neon kleurige heels. Denk fluor roze of geel, met spitse neus!

Oeh, #like! It-bag? (NIET je Speedyyy, dear!)

Deze is moeilijk, zeker omdat ik mijn grote liefde al bezit. Maar ook mijn ultieme it-bag is definitely de Chanel 2.55. Het is dat ze er 3x de hoofdprijs voor vragen, maar ik hoop echt dat ik hem ooit mag verwelkomen in mijn leven …

Ennnn finalement: waarom blog je? (Hatelijke vraag, maar ze moet gesteld!)

Ik blog puur omdat ik mijn ei kwijt moet. Het is leuk om bijna 200 nagellakken in mijn bezit te hebben, maar ik wil gewoon dat iedereen mee kan genieten.

Vanaf nu dus op Kellista.nl

Meer Joliette

16 Comments

 • 6 jaar ago

  Leuk dat ze nu haar eigen blog heeft, ken haar ook al een tijdje via Twitter :-)

 • 6 jaar ago

  Leuk interview! Was leuk om te lezen!

 • 6 jaar ago

  Super leuk! Ik kende deze site al, ik volg Kelly al een tijdje.
  Leuk dat je haar blog promoot! Moet je vaker doen

 • 6 jaar ago

  super leuk dames!

 • 6 jaar ago

  Super leuk stukje is het geworden meis :yey:
  Nogmaals dankjewel! :love:

 • 6 jaar ago

  Leeeuukk! ^^ :love:

 • 6 jaar ago

  Wat een leuk interview, ik ga haar blog zeker eens bekijken!

 • 6 jaar ago

  wat een leuk interview;D

 • 6 jaar ago

  Wat leuk die vragen :). Ik zag het al op een andere blog en ik volg ze nu zeker!

 • 6 jaar ago

  oh leuk ! Ik ga es een kijkje nemen !

 • 6 jaar ago

  Leuk! Ik had al eventjes op d’r blog gekeken van de week. Ga d’r zeker volgen!

 • 6 jaar ago

  leuk om te lezen :)

 • 6 jaar ago

  Leuke meid! Ik ga haar even volgen

 • 6 jaar ago

  Leuk om te lezen. Mag idd vaker :-)

 • 6 jaar ago

  Leuk, zo’n interview! Mag je gerust meer doen :)

 • 6 jaar ago

  Ik volg d’r! :D
  Leuk interviewtje ook ^^!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close