Menu & Search
New in: roze Essentiel tas

New in: roze Essentiel tas

Toen ik deze handtas van Essentiel spotte tijdens het openingsfeestje van de Essentiel accessoire-winkel in de Antwerpse Lombardevest wist ik dat dit mijn nieuwe tas moest worden. Ik heb nog even getwijfeld – hij is niet van leer, en hoe ‘diervriendelijk’ ook, ik <3 leer en doe niet graag aan plastiek – en wist ook niet meteen 100% zeker welke kleur. Toen ik terug ging naar de winkel ontdekte ik deze oudroze versie. COME TO MAMA sweet darling bag.

Instagram tweets: gespot @ de opening en vorig weekend gespot in de vitrine aan de Bourla. LIEFDE!

Mijn excuus? Ik had nog geen roze tas. En géén handtas voor NY die ik aan mijn arm kon dragen. (Ik heb iets met korte handvaten. Weet niet … vind ik classier ofzo. Whatev.) En ik ben er een heel klein beetje dolverliefd op. Reden genoeg, methinks. Gisteren heb ik ze gekocht en ’s avonds mee uit geweest en meteen twee complimenten gekregen, waaronder van een man. Yup, manly man vond mijn roze sjakosj heel schoon. ‘Nuf said.

P.S. nieuw in de sjakosj zijn natuurlijk mijn Longchamp organizer, een fancypants gouden iPhone cover (€3 bij H&M), mijn Puressentiel essentiële olie tegen verkoudelijke hoofdpijntjes en – ik zwéér het – een fijne Labello die een mooi kleurtje geeft.

Save

23 Comments

 1. Darlene
  10 jaar ago

  Prachtige tas ! Helemaal verliefd <3
  Zou ik deze ook online ergens kunnen bestellen? of in Nederland kopen?
  Ps; hoeveel was hij?

  Xoxo

 2. Sabien
  10 jaar ago

  Ik heb dezelfde!! Heb ook getwijfeld omdat ie niet van leer was … maar veel te mooi :-)

 3. Eveline
  10 jaar ago

  Ik zit een half jaar in Parijs voor school en er is hier net een héél mooie Essentielwinkel geopend in één van de chique côtés van Parijs ;) Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen! ;)

  • 10 jaar ago

   JALOERS! Ik zou terug naar school gaan voor Parijs, lol! Amuseer u een beetje daar.

 4. 10 jaar ago

  De tas is echt prachtigggg! WANT!!! – heart eyes –

 5. 10 jaar ago

  Leuke tas!

 6. 10 jaar ago

  Ze is prachtig! Ik snap heel goed dat het liefde op het eerste gezicht was, haha.

 7. 10 jaar ago

  How classy! <3 Gorggg!

 8. 10 jaar ago

  Ooh die is leuk! Stoer en toch vrouwelijk. En ik zoek een tas die niet van leer is (ben veggie dus dan is het hypocriet om leer te kopen vind ik). Ik geloof dat ze ook niet TE groot is, want dat vind ik niet handig :)

 9. 10 jaar ago

  Amai, wat een pretty bag you’ve bought! :D

 10. 10 jaar ago

  Mooie tas! En ik blijf verliefd op die Longchamp organizer! :-)

 11. 10 jaar ago

  Echt een speciale tas en wat een apart kleurtje ook, oudroze maar dan Ietsje anders =]!

 12. Isabelle
  10 jaar ago

  Echt leuke tas, had ik nog niet gespot! En de roze is zo te zien de mooiste!

  http://www.denbelle.blogspot.be

 13. 10 jaar ago

  Wat is ie cute!!!

 14. 10 jaar ago

  Pretty one!

 15. 10 jaar ago

  Een praacchhttiiggee tas!! Love it:D xoxo

 16. 10 jaar ago

  So pretty! Ik zal mij maar ver van de winkel houden, want ik weet niet of ik het kan weerstaan om er met lege handen naar buiten te lopen.

 17. 10 jaar ago

  Pretty! Hele mooie foto’s ook :)

 18. 10 jaar ago

  Mooi!

 19. Wies
  10 jaar ago

  Prachtige tas! Goede smaak heb je ook:)

 20. 10 jaar ago

  Echt oprecht een hele gave tas! <3

 21. 10 jaar ago

  heel speciaal :) nog niets gezien die er maar een beetje op lijkt

 22. 10 jaar ago

  Wat een gave tas! Toffe kleur ook!!