Menu & Search

New in: Philosophy, baby!

Darlings, Philosophy in België is een feit. In mijn effin huis, zelfs. Ein-de-lijk! Ik heb de spullen snel gefotografeerd en ben er linea recta mee naar de badkamer getrokken voor some serious testing. Ik had torenhoge verwachtingen van de Senorita Margarita wasemulsie. Benieuwd naar mijn bevindingen? Check de review!

Senorita Margarita

Het concept van de Philosophy flessen: het is een douchegel, een badschuim én shampoo tegelijkertijd. Nu, ik <3 een multitaskin’ product, maar heb er meestal niet bijster veel vertrouwen in. De ervaring heeft mij in het verleden al vaak genoegd geleerd dat een product met één duidelijke focus een streepje voor heeft op z’n multifunctionele zusters. Maar wat met deze wasemulsie van Philosophy, he?

Wel, z’ is heerlijk om mee te douchen. Zo fris! Krijg er gelijk zomerse vakantievibes van. Ook in bad is ze fijn fijn fijn. Een beetje sceptisch waste ik daarna mijn haren met deze senorita. Goedgekeurd? Euhm … JA! Ik gebruikte het in combinatie met de Lush American Cream conditioner en mijn haren waren heerlijk zacht en phloofy (lees: gecontroleerd fluffy/poofy). Heb geen olie in mijn haar moeten doen om te hydrateren en/of rebelse lokken in bedwang te houden*, dus thumbs up voor deze ‘shampoo, shower gel & bubble bath‘.

Liefste Philosophy, nu ook eentje van mijn andere favoriete cocktails – de Cointreaupolitan en de Aviation. K? Thx!

€17,50 voor een big ass fles van 480ml

Inner Grace

top: mandarijn, bergamot, een groen waterakkoord
hart: freesia, jasmijn, rozen
basis: cleane muskus

Inner Grace is een flanker van het originele Amazing Grace. (Hey, Philosophy is een Amerikaans merk. #nuffsaid) Het parfum doet zijn naam alle eer aan: Inner Grace is een rustige, kalme geur die – alle zweverigheid van op de verpakking achterwege gelaten – effectief invloed heeft op mijn gemoedstoestand. Inner Grace is niet zwoel, niet spannend, oud of jong, … gewoon een elegant, clean en tijdloos bloemenparfum.

Niet een geur waar ik spontaan naar zou pakken, maar ik kan het wel enorm appreciëren. Net zoals zusje Falling in Love (één van mijn favoriete parfums e v e r) blijft deze niet bijster lang geuren en is regelmatig een beetje sprayen geen overbodige luxe.

€46, 45 voor 60ml EDP
Philosophy zou vanaf februari in de winkel te koop zijn, maar in de on-line shop kan je het nu al scoren.
Op twitter doet ook het gerucht de ronde dat sommige IPXL’s het merk al in de rekken hebben liggen.

*Dat is niet de enige reden waarom ik altijd een olie gebruik. Ik vind het gewoon heerlijk luxueus om in m’n haar te dragen. Lang leve perfecte shine, gladheid, hydratatie en soepelheid. Maar FYI: je hoeft het niet noodzakelijk te gebruiken, dus.

17 Comments

 1. 10 jaar ago

  Die luchtjes zijn zo lekker!

 2. 10 jaar ago

  Philosophy is zo’n fijn merk! Vind het wel wat prijzig maar heb al eens wat dingen gescoord in parijs en in london in de sale! Heerlijk!

 3. 10 jaar ago

  De douchegels lijken me echt heerlijk. Ik ben vooral benieuwd naar vanilla birthday cake!

  • 10 jaar ago

   Ja, die klinkt gewéldig!

 4. 10 jaar ago

  Die douchegel klinkt echt geweldig!

 5. 10 jaar ago

  Geweldig ik ben fan van Philosophy!

 6. 10 jaar ago

  Jeej, eindelijk nog eens een merk in dit slome landje! Ik ga zeker een douchegel proberen, maar ik weet nog net welke, en je hebt me nu echt wel nieuwsgierig gemaakt over hun parfum!

 7. 10 jaar ago

  Ze klinken heerlijk die producten, ben nu erg nieuwsgierig geworden naar het eerste product :) Bedankt voor de reviews en veel plezier ermee ^_^

 8. Jessica
  10 jaar ago

  Ik ben wel benieuwd naar de parfums. Alleen mag de muskus niet te sterk erdoor komen, want daar word ik snel misselijk van.

 9. 10 jaar ago

  die shower gel/shampoo lijkt me echt heel fijn!

 10. 10 jaar ago

  Phloofy, interessante term XD Senorita Margarita lijkt me heerlijk qua geur. En inderdaad erg praktisch zo’n all in one product !

 11. 10 jaar ago

  Inner Grace staat hier ook mijn bureau. En ik moet zeggen, het is een geurtje dat zeker van pas komt tijdens het blokken! Even een klein momentje voor mezelf om tot rust te komen met de inner grace! :D En ik zie het in mijn badkamer al helemaal voor me: al die leuke flessen van de “shampoo, shower gel & bubble bath” op één rij! Al die kleurtjes = <3!

 12. 10 jaar ago

  Philosophy heeft echt heerlijke producten en geuren, fijn dat het makkelijker verkrijgbaar gaat zijn!

 13. 10 jaar ago

  <3