New in + persoonlijk

New in + persoonlijk

Dit afgelopen weekend heb ik twee belangrijke ontdekkingen gedaan. Eén: ik was in desperate need of oogcrème. Dat heb ik serieus nog nooit gebruikt. Of toch nog nooit een full-size product van gehad. (Staaltjes? Been there! Nooit gekocht, echter.) Nu ik vijfentwintig ben – jawel, de ontkenningsfase is o.v.e.r. en ik zie de waarheid moedig onder ogen – kan ik wel wat extra support gebruiken. Van deze Kiehl’s Abyssine Eye Cream+ bijvoorbeeld.

De tweede ontdekking was  een winkeltje in de Antwerpse Kloosterstraat dat alleen kerstballen en vintage broches verkoopt. I kid you not. De winkeldame draagt trouwens bijpassende kerstige outfits. Het is wegens de extreem glittery vitrine een mirakel dat ik er nog niet eerder ben binnengevallen, maar ik liep eigenlijk nooit helemaal ten einde die straat. Bij YOUR maakte ik steevast (al dan niet in het bezit van een kraakverse winkeltas goodies) rechtsomkeer, maar niet deze keer. Ik was op een missie.

Ok, twee missies. De eerste was het tot rust komen van een plotse vlaag van kwaadheid/hilariteit. (Gevaarlijke mix – uiterst explosief. De oorzaak daarvan laat ik beleefd in het midden. Roddel te verkrijgen op aanvraag. #maarnietecht) How-to? Aan de schelde gaan zitten. En/of op het meest gezellige, stille – daarom deel ik het adres niet met jullie, call me evil – en cosy binnenplaatsje van ’t Stad. Met veel te luid gezelschap, lol!
Missie numero dos was het spotten van appartementjes. Aangezien ik nog steeds op zoek ben naar een leuke woonst in hartje stad. Liefst zo dicht mogelijk tegen het water. (Tips zijn welkom!)

En daarmee besluit ik mijn dagelijkse update. Een review van de oogcrème volgt met de tijd. Een home-tour ook. (Hoewel je daar waarschijnlijk iets langer op zal moeten wachten.)

18 Comments

 • 6 jaar ago

  Veel succes met de zoektocht! You know what they say, geduld loont he ;-) Lijkt me echt zálig om in hartje Antwerpen te wonen. I would if I could!

 • 6 jaar ago

  Succes met de zoektocht naar een huisje. Je komt vast wat leuks en betaalbaars tegen.

  • 6 jaar ago

   Bedankt! En ja, vingers gekruisd! :)

 • 6 jaar ago

  Jij maakt echt enorm mooie foto’s!

 • 6 jaar ago

  Veel succes met de appartementen zoektocht! ^^

 • 6 jaar ago

  Veel succes met het zoeken van een appartement :)

 • 6 jaar ago

  Echt? Jij? 25? Mais non! Had ik niet verwacht, ik dacht dat je jonger was, net begin 20 zeg maar :-) Ben benieuwd wat je van die crème vind!

  • 6 jaar ago

   Haha, mijn ego dankt je. ;)

 • Jessica
  6 jaar ago

  Succes met het zoeken naar een leuk appartementje!
  En dit is echt een leuk soort artikel! Moet je vaker doen.

  • 6 jaar ago

   Thx voor de feedback! Twijfelde of dit soort artikel op Joliette paste maaarrr whatever, ja toch?! ;D

 • 6 jaar ago

  Leuk artikel! Veel succes met het vinden van een appertementje! Ben heel benieuwd waar je uiteindelijk gaat zitten zeg maar =D

 • 6 jaar ago

  Ik ben een paar maanden ook op appartementenjacht gegaan met mijn vriendje, en je moet gewoon heel goed zoeken! WIj wonen nu in een zijstraat van de nationalestraat, erg leuk (en nog goedkoop ook!) Succes met zoeken!

  • 6 jaar ago

   Oh, dat klinkt geweldig! Met een beetje geluk zijn we binnenkort soort-van buren. Zoek namelijk ook iets in die buurt!

   & Thxxc! :)

 • 6 jaar ago

  Leuk artikel om te lezen en veel succes met je appartementjesjacht! X

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close