Menu & Search
New in (& persoonlijk)

New in (& persoonlijk)

iphonediary2

1/ MacBook Pro, baby. Na jaren eindelijk terug een laptop dus bijna een échte blogger nu, whoop! 2/ Cha-Chanelll! Mijn kleine verzameling zonnebrillen van het merk groeit gestaag. In my defense: it was on the house. (Waarvoor merci, Chanel! <3) 3/ Sì all’amore. Sì a questo profumo. Zo Italiaans en zo, zo lekker… 4/ Warmere dagen vragen voor een aangepaste ochtendroutine. Ik voer deze nieuwe lijn van The Body Shop alvast in voor de mijne, want élke dag zou moeten starten met een virgin mojito, toch?!

iphonediary1

P.S. Lieve lezer schatten, ik wens jullie alvast een heel fijn verlengd weekend of, voor diegenen die moeten werken (ik doe morgen mee, troopers!) een fijn paar zonnige dagen. Niet vergeten naar buiten te gaan en beetje quality time te spenderen met de familie. Afgelopen weekend hadden we een pub brunch voor de oma haar verjaardag, traditie in onze kleine famfam, en ik was bijna vergeten hoe blij je kan worden van de mensen die je graag ziet/zien. <3 (Oh, en die foto van mijn mooie zusje heb ik er gewoon snel tussen gestopt, lalala … #TROTS) Bon, ik ga nog een paar fotootjes maken voor de blog en wat artikels typen op mijn nieuwe laptop. Op een terrasje ofzo. x

Save

10 Comments

 1. 7 jaar ago

  14 mei plaats jij dit, met een nieuwe Macbook, ik kreeg hem de 19e binnen. LOL! Nu zijn we échte bloggers.

 2. 7 jaar ago

  Prachtige zonnebril!! Love Chanel!!!

 3. 7 jaar ago

  zo’n knappe oma :)

  • 7 jaar ago

   Danku! :D Vind ik ook, ben altijd heel blij wanneer iemand zegt dat ik op haar (of mijn mama) lijk. <3

 4. 7 jaar ago

  ik ben zo nieuwsgierig naar de producten van mojito van TBS :)
  Mooie foto’s!
  X

 5. 7 jaar ago

  Zijn de mojito producten van the body shop al in de winkel? Ik kan niet wachten! Ik wens je een fijn weekend. xJoce

  • 7 jaar ago

   Ze komen op 9 juni :) & merci Jocelyn! <3

 6. 7 jaar ago

  Leuke foto’s! En geniet van de extra vrije dag ;-) Ik moet morgen ook werken ;-)

 7. 7 jaar ago

  Die bodysplash van de vigin moijoto lijn lijkt me heerlijk

 8. 7 jaar ago

  Wat een leuke fotos