New in: nieuwigheden in mijn routine

New in: nieuwigheden in mijn routine

Voor een beautyblogger heb ik mogelijk een té vaste routine en ben ik te trouw aan mijn favorieten om vaak te wisselen. Maar soms zijn producten zo interessant dat ik met plezier mijn vaste waarden opzij schuif. Out with the old, in with the new. Deze nieuwigheden vonden hun weg naar mijn – updated! – routine.

Thomas Sabo Charm Kiss Crème de Corps – Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo
Vichy Normaderm Anti-age – Dermalogica Total Eye Care SPF 15

Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo

Om de één of andere reden verwachtte ik echt een olie, maar deze shampoo (op olie-basis) is nog steeds gel-achtig. Wellicht veel praktischer, aangezien een olie onder de douche toch een beetje tricky is. Maar whatever. Deze shampoo is heerlijk en niets dat ik al gezien had. Hij reinigt zacht, maar compleet. Deze bijna-olie creëert een satijnen schuim waar makkelijk mee te werken valt. Niets zo irritant dan een stroeve shampoo waarvan je vijf pompjes nodig hebt, nee?
Maar het fijnste aan deze nieuwe van Shu? Soepele, shiny lokken ahead, sweets! Afwerken met mijn Holy Grail haarolie et voila. Minder fijn? De prijs. €42, slik!

Vichy Normaderm Anti-age

Dus. Ik ben 25. Going on 26. (Oh dear …) Maar de laatste tijd heb ik een plotse aanval van pukkels. Ik zweer het, er zijn dagen geweest dat ik net niet huilend voor de spiegel stond én ik heb een date afgezegd wegens zo’n onooglijk ding op mijn neus. #truestory Deze Normaderm van Vichy voor de volwassen huid kwam als geroepen. Nu ik hem gebruik is mijn huid al een beetje tot rust gekomen. God weet hoe ik erbij had gelopen als ik niet geswitched was …

De crème voelt heel licht en fris aan, maar hydrateert voldoende. Zelfs mijn droge huid krijgt voldoende loving. Hij belooft een anti-imperfectie en anti-rimpel effect waarvan ik alvast dat eerste kan beamen. Soit, het is geen wonderproduct, maarrrr ik gebruik hem nu al een tijdje non-stop en so far so good. En ik had het nodig. Dus dankuwel, Vichy. <3

Dermalogica Total Eye Care

Aangezien ik nieuw ben in #teameyecream weet ik nog niet goed waarop te letten met een oogcrème. Over deze Total Eye Care van Dermalogica kan ik dan ook niet veel meer vertellen dan: me likey. Hij irriteert niet, is fijn om aan te brengen, heeft SPF 15 en subtiele shimmers die een wakkere blik geven. (Zonder fall-out effect, no worries.) Geen klachten, geen opmerkingen, gewoon een fijne oogcrème voor dagdagelijks gebruik.

Thomas Sabo Charm Kiss crème de corps

Aardbei, champagne en chocolade. Eh, yes please! De noten van deze nieuwe Thomas Sabo geur klinken bijna too good to be true. Eerlijk? Dat is het ook wel een beetje. Want hoe bijzonder de afzonderlijke noten ook zijn, de geur ruikt … standaard. Dertien in een dozijn, jeweetwel. Maar oh my, doe mij daar maar twee of drie dozijn van, thx! Want hoe ik het ook draai of keer, Charm Kiss ruikt yum. Perfect voor een body lotion, zou ik zo denken. Ik gebruik hem dan ook graag en vaak. Soms in combinatie met Kiehl’s Crème de Corps, want mijn droge huid heeft meer power nodig dan deze lotion kan geven. Maar who cares. Ik ruik teminste om op te eten.

Meer Joliette

10 Comments

 • Ayla
  6 jaar ago

  Oke, bedankt! :) vroeger smeerde ik altijd dagcrème rond mijn ogen en dan hoorde ik dat dat eigenlijk niet zo goed was.. dus ik ga dat toch even checken bij een dokter ofzo :)

 • 6 jaar ago

  Ik zou met zoiets toch even langs de dokter gaan, voor de zekerheid. Oogcrème is niet iets dat je gebruikt bij bepaalde symptomen, gewoon als verzorging. Zoals een dagcrème, weetjewel? Alleen dus specifiek voor de oogcontouren, waar de huid heel dun en fijn is – een hele andere structuur dan elders op je gezicht.

  Ik gebruik het nu omdat ik 26 word en de oogrimpels naderen. NOT going down without a fight. ;)

 • Ayla
  6 jaar ago

  Je schrijft echt leuk, ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt maar heb sindsdien wel al ontzettend veel artikels van je gelezen, hihi. Ik ben een beginnend beauty ontdekker en ik heb even een vraagje. Die oogcreme, is dat specifiek voor droge plekjes rond je ogen, of waarom ben jij deze beginnen gebruiken? Ik heb de laatste enorm veel last van droge plekjes op mijn oogleden en dat gaat ook gepaard met roodheid, echt verschrikkelijk :( Nu heb ik zo’n dure oogcreme gekocht van bij de apotheker (hij staat beneden en ben te lui om het merk te gaan opzoeken, sorry !) , deze helpt goed tegen die droge plekken maar de roodheid blijft nog wel een beetje.. ik weet het niet, misschien moet ik maar gewoon wat geduld hebben.. xx

 • 6 jaar ago

  Die CLeansing Oil Shampoo… Daar ben ik nu nieuwsgierig naar!

 • 6 jaar ago

  Die verpakking van Thomas Sabo ziet er leuk uit zeg!
  Al die producten klinken ook zo goed… Niet goed voor mijn portomonnee!

 • 6 jaar ago

  Ooooh, die bodylotion lijkt me lekkerr! Wel jammer dattie een tikje stnadaard is qua geur.

 • 6 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd naar die Shu olie-shampoo!

 • 6 jaar ago

  Je schrijft zo leuk! Als ik eens een goeie maand heb, of me plotseling niet kan beheersen om gekke uitgaves te gaan doen, dan ga ik die shampoo en holy grail olie van shu maar halen. Ik heb namelijk een schoonheid/haarsalon ontdekt waar ze het verkopen en het merkt achtervolgt me in mijn hoofd.

 • 6 jaar ago

  Die cleansing oil shampoo wil ik zeker testen ! De Normaderm lijn vind ik ook heel erg fijn.

 • 6 jaar ago

  Dat klinkt goed. Vooral Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo lijkt me fijn ,alleen de prijs is inderdaad wat minder.. :(

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close