Menu & Search

New* in: Michael Kors heels & Naiomy Gold ketting

Rommelig bureau & bureaublad helemaal gratis erbijjj.

Deze Michael Kors schoenen heb ik éigenlijk al sinds april. Oeps! Ben er gewoon nog niet toe gekomen ze te showen, maar showen I will! Dus dan maar vandaag – les voilà! Ik shopte ze bij New Paris Londres en het zijn mijn go-to heels voor ’t werk. Ze zitten ongelooflijk comfy en … tja, ik draag ze zo vaak en overal dat ik er al mee naar de schoenmaker moet. Om de puntjes te laten bijwerken en de hakken te laten herstellen. Of ze die spiegels terug kunnen oplappen? Fingers crossed.

Tragisch weer voor foto’s. Note to self: zien voor belichting … Note to sun: fuck you.

Stond ook nog op mijn lijst met ‘to show’ goodies: mijn Naiomy Gold ketting. Cadeautje van het merk voor mijn Blog Award. Maakt eveneens deel uit van mijn nieuw uniform want love it lots. Ik draag hem 90% van de tijd met het tijgeroog op mijn huid, dus de gouden kant naar boven. Ik <3 een beetje minimalisme, namelijk. Maar op zonnige dagen (vandaar het hoge percentage, damnit) vind ik de steen dan weer mooi uitkomen. Zucht … Oh zon, where art thou?!

13 Comments

 1. 10 jaar ago

  Wauw, beide prachtige items! B)

 2. 10 jaar ago

  Ik hou van je schoenen!! :love:

 3. 10 jaar ago

  Hele mooie items!!! De schoenen zijn echt prachtig!

 4. 10 jaar ago

  Love the shoes ! :love:

 5. 10 jaar ago

  Die ketting is echt geweldig mooi!

 6. 10 jaar ago

  Wow, love the shoes!!

 7. 10 jaar ago

  Mooie schoenen! En nog comfortabel ook? Score! :)

 8. 10 jaar ago

  I want those heels!

 9. 10 jaar ago

  Supermooie schoenen !

 10. 10 jaar ago

  zotte schoenen :o

 11. 10 jaar ago

  Pretty shoes !

 12. I love it!

 13. 10 jaar ago

  Pretty heels & lovely necklace :love: