Menu & Search

New in: Longchamp organizer

Ik ben, na maandenlang geklooi met het synchroniseren van iPad & iPhone, sinds kort weer aan de papieren agenda. Omdat het gewoon lekkerder werkt. En veiliger. Ik haalde snel snel snel een Moleskine maar merkte al gauw dat het toch wel handig is om ook een papieren adresboekje te hebben. En een papieren notitieboekje. En iets om papieren en andere shizzle in weg te steken … Bon, ik moest dus opnieuw een organizer. 

Roze is mijn zwart. Het gaat bij alles wat ik heb.

Ik heb al een aantal kleine handtas-dinkjes in het roze leer van Longchamp, dus koos voor deze matchy organizer. Mét ritssluiting. Ze hebben ook een klassiek model zonder, maar ’t leek me wel fijn, zo … Ondertussen heb ik hem een kleine week en ik moet er nog veel informatie in kwijt, maar ik KAN er dus ook veel in kwijt. Which iz nice, yes? Hop, nu wat spannende dates & events noterennn, lalala …

verkrijgbaar
bij Longchamp winkels en counters
idem voor de nieuwe vullingen

prijs
organizer is kalfsleer met ritssluiting €134
nieuwe agenda-vulling €13

29 Comments

 1. 9 jaar ago

  Super aankoop! Heb deze zelf ook overwogen, maar gezien ik m’n agenda vooral gebruik op plaatsen waar kinderen rondlopen: niet zoveel zin om kwijl en verf over m’n pretty stuff te laten morsen dus … Cheap ass dingetje voor mij is beter

 2. 9 jaar ago

  Oooh die is echt geweldig mooi! Moest ik niet verliefd zijn op mijn Moleskine agenda, zou ik zeker voor zo’n exemplaar gaan. :)

 3. Kim
  9 jaar ago

  Prachtig! <3
  Ik wou eerst die van LV maar stiekem vind ik deze roze nog mooier ;)
  Ik mag vanaf januari weer shoppen (Wil me rijbewijs nu toch wel hebben dus dat komt eerst)
  Hij komt zeker op mijn wishlist :)

 4. 9 jaar ago

  Wauw! Die ziet er echt supermooi uit!

 5. Olga
  9 jaar ago

  Wat zijn de afmetingen? Heel mooie organizer..jammer dat er geen foto bijstaat van de paginas binnen zodat ik kan zien of dit ook is wat ik zoek??
  Goede smaak heb je alleszins!!!

 6. 9 jaar ago

  Oooohhh <3 pretty :D

 7. Jolien
  9 jaar ago

  Prrrrrrachtig <3
  Duur is overigens een zeer relatief begrip. Als al je aankopen doordacht en kwaliteitsvol zijn, verspil je op de lange duur een pak minder geld. Impulse shopping, dàt is pas slecht voor je cash flow.

 8. 9 jaar ago

  Heel erg mooi en vooral een leuke kleur! Mijn eerste indruk was: “Auwch wat duur!”. Maar nu ik erover nadenk..Het is inderdaad een investering. Het leder gaat mooier worden met de jaren en het enige wat je elk jaar opnieuw hoeft te kopen is de vulling. Persoonlijk ben ik gek op de frivole agenda’s van Hema. Ik kan er namelijk niet al te veel geld aan uitgeven aangezien ik het meeste van mijn afspraken toch op mijn telefoon bewaar.

 9. 9 jaar ago

  mooi! En hier heb je jaren plezier van dus uiteindelijk valt de prijs wel mee:)

 10. 9 jaar ago

  Heel mooi! Ik vind ‘m iets te duur voor “maar” een organizer, maar hij is wel prachtig.

 11. 9 jaar ago

  Cute! En roze, so I like :D
  Heb zelf ook een papieren agenda. Zit dan wel dubbel op te slaan (in de agenda en op de GSM) maar een papieren agenda geeft mij gewoon meer overzicht.

 12. 9 jaar ago

  Ohh hij is prachtig! Maar voor mij echt te duur.
  Ik gebruik mijn iPhone als agenda, dat is het enige ding wat ik namelijk altijd bij me heb:)
  Ik vind trouwens dat je echt zulk prachtige foto’s maakt, wauw!

 13. 9 jaar ago

  Wat een beauty zeg! Alleen ik weet niet of het rits gedeelte me aanspreekt, hadden ze ook met een druksluiting?
  Ik vind de kleur echt enorm tof!

  • 9 jaar ago

   Ja, ze hebben hem ook gewoon zonder rits.

 14. 9 jaar ago

  Hij is awesome. Jij bent mijn accessoire-stijl-voorbeeld fo sho.

 15. 9 jaar ago

  Oh pretteh ! Zoiets kan ik ook wel gebruiken. Is even duur in aankoop maar je koopt ook niet elk jaar een nieuwe he. Zou graag eentje van Delvaux of Louis Vuitton hebben maar dat is dan alweer een categorie hoger in prijsklassen. Nog even sparen dan maar ;-) !

 16. 9 jaar ago

  Hij is prachtig!!
  Ik werk ook veel liever met een papieren agenda, is gewoon veel handiger ;-)

 17. 9 jaar ago

  Hij is prachtig!!
  Ik geef ook nog altijd de voorkeur aan een papieren agenda, werkt gewoon veel handiger ;-)

 18. 9 jaar ago

  Ik wou net zeggen: Hey, je hebt meer in dat roze Longchamp toch?
  I was riiiiight! Mooie agenda is het zeg! :D
  Ik vind papier ook makkelijker werken dan electronisch hoor. Ben nog niet helemaal geëmancipeerd denk ik haha!

 19. 9 jaar ago

  Wow, so pretty!!!! Net als je nieuwe lay-out btw, heel mooi!

 20. 9 jaar ago

  Ik heb er ook al met grote ogen naar gekeken. ‘k Heb momenteel een Moleskine en als student deed die heel erg goed dienst. Maar nu ik er privé en werk gerelateerde afspraken moet in krijgen, begint het wat slordig te worden. Te kleine vakjes… Als ik er me ooit een Longchamp organizer aanschaf wil ik er een matching pennenzak bij. Blauw!

  Liefs,
  Jolien

 21. 9 jaar ago

  Ik vind de kleur echt zo mooi! Zalig zo’n orginizer, het is toch iets handig om bij je te hebben :). Ik weet wat je bedoelt ook, dingen op papier schrijven, zelf heb ik ook boekjes ipv mijn gsm, hehe :).

 22. 9 jaar ago

  Oooooh prachtig!!! Ik heb ook een agenda volledig online, maar zweer toch ook nog bij mijn papieren versie. Het is gewoon zo leuk om alles nog op echt papier te noteren en in een agenda te bladeren… het staat ook zo professioneel vind ik ;-)

  Hum deze komt toch wel op het verlanglijstje voor onder de kerstboom ;-) ik heb al jaren handtassen van Longchamp, mijn portefeuille ervan gaat als sinds mijn 18de overal mee, ondertussen zijn we negen jaar verder en er is nog helemaal geen schade aan! Echt heel degelijk materiaal!

 23. me
  9 jaar ago

  Mooi, maar veel en veel te duur en ook al zou ik het geld hebben dan geef ik het liever aan iets anders dan een peperdure omslag voor een organiser uit maar veel plezier met jouw exemplaar, dat je er maar lang plezier van mag hebben.

  • 9 jaar ago

   Iedereen is anders. Ik kan dan weer geen geld geven aan andere dingen. Ik koop om de tien jaar een nieuwe computer, doe jaren met mijn gsm’s en ga één keer om de twee (drie?) jaar op reis. Oh, en fiets of ga met het openbaar vervoer. Eigenlijk ben ik gewoon een cheapskate! ;) (Ok, nee …)

 24. 9 jaar ago

  Erg pretty, maar toch net iets te duur voor dit hardwerkend studentje :-)

 25. 9 jaar ago

  Wow wat mooi maar iets te veel geld voor mij :(