New in: de perfecte herfstlaarsjes, Kipling en lots of roze

New in: de perfecte herfstlaarsjes, Kipling en lots of roze

Nieuw seizoen, nieuwe schoenen! Sinds ik op een tof paar Miu Miu’s stootte, bleven de laarsjes door mijn hoofd spoken. En zoals dat gaat inzake schoenen, ketende de lemming naar die exacte laarsjes zich vast aan mijn materialistische meisjeshart. Damnit. Thank god voor New Paris Londres! Ik was gewoon wat aan het kijken naar kwijlen over hun vitrine, toen mijn hebberige oog heel plots op deze perfecte herfstheels viel. #BAM! Ik was verkocht. Stiekem gewoon veel leuker dan de Miu Miu’s, nee? Ze zijn bovendien übercomfy. Heerlijk.

Love them lots. <3

Ohja, en een nieuwe tas. Waar ik ook verschrikkelijk verliefd op ben. Ze is groot genoeg om een klein kind in mee te zeulen, in-your-face rood, en … Kipling. #perfectie Het typische Kipling-canvas met glossy topcoat is moeilijk op de foto te krijgen, maar de kleur is echt cherryrood. Matcht 100% met m’n M.A.C. Russian Red lipgloss, ha!

Mavala is een Zwitsers merk van nagellak dat ik helemaal nog niet kende. Sure, ik heb het een aantal keer zien staan bij Ici Paris XL, maar er nooit echt aandacht aan geschonken. Grote fout, want deze lak is echt héél fijn. NOTD’s volgen soon-ish. Ik ga wat spelen met deze kleine flesjes prettyness en hou jullie op de hoogte …

Herfst schreeuwt om gezellige geurkaarsen. De Black Vanilla geur van Zara Home vind ik wel lekker, dus ik scoopte deze geurkaars mee. Not impressed, echter. Je ruikt wel *iets*, maarrrrr … Nee, geen hoogvlieger. Ander en beter, plz!

Oktober is borstkanker awareness maand. Ik draag mijn roze Swarovski lintje as we speak.

Ik was al in eeuwen niet langs The Body Shop geweest, en toen ik even snel binnen liep voor een nieuwe shower puff – onmisbaar ding! – hadden ze superveel nieuwe spullen. Whah! Deze 100% Natural Lip Roll-on deed me denken aan die roll-on glossjes die tha shizz waren toen ik dertien, veertien was. Jeweelwel, van dat superglossy waterig spul in glazen flesjes die, tot grote horror van de leerkracht, pardoes op de grond van het klaslokaal in gruzzelementen uiteenspatten en de hele boel onderkliederden. (En waarmee je de rest van het lesuur zoet was om het op te ruimen. Beste les-ontwijkende tactiek ever.) Ik had die dingen in alle smaken. Ah, nostalgie …

En nu ga ik weer op no-buy. (Tot de volgende shopsessie?!)

Meer Joliette

33 Comments

 • Julie
  6 jaar ago

  Super dankje ! :)

 • Lisha
  6 jaar ago

  Ze zijn van Manas Lea Foscati.

 • Julie
  6 jaar ago

  Damn that, vandaar dat ik ze in Leuven nergens vond :). Welk merk zijn ze?

 • 6 jaar ago

  Antwerpen! (Uiteraard. ;D)

 • Julie
  6 jaar ago

  Ooooh de laarsjes :))) ! New Paris Londres,in welke stad? want damn , ik wil deze!

 • 6 jaar ago

  Gave laarsjes zeg! Enorm leuk!

 • 6 jaar ago

  Supermooie schoenen! Ik ben op zoek naar leuke winterlaarsjes. Daar zal ik toch ook eens moeten binnenspringen.

 • 6 jaar ago

  Stoere laarsjes! De kaars lijkt me heerlijk!

 • Jessica
  6 jaar ago

  Ik vind die lip roll ons niet geweldig eigenlijk. Zelf heb ik die appelsien-variant.

  En van Mavala heb ik ook één kleurtje: Mexico, een mooi donkerpaars.
  Ik ben dus benieuwd naar swatches van de kleuren die jij hebt.

 • 6 jaar ago

  Lol! Ik moeilijk, nee… ;D

 • 6 jaar ago

  Laarsjes stonden je super leuk! Hmmm geurkaarsen, moeilijk evenwicht he, soms te veel soms te weinig haha ;-)

 • Hannah
  6 jaar ago

  Wauw die laarsjes zijn supermooi!
  Hoeveel hebben ze gekost? En zou je ze ook online kunnen kopen?

 • 6 jaar ago

  die laarsjes zijn echt wel leuker dan de miu miu ones! goede aankoop dus ;)

 • 6 jaar ago

  Oooooh wat een heerlijk artikel! Supermooie spullen, me wants all <3

 • 6 jaar ago

  :D

 • 6 jaar ago

  Lol! Thx, Brenda. :)

 • 6 jaar ago

  Ik ben helemaal verliefd op je prachtige laarsjes. Oh, en ook je tas is echt heel mooi. Ik vind eigenlijk al je aankopen tof!

 • liesbetv
  6 jaar ago

  Oké jouw schoenen zijn idd perfect. WANT!

 • 6 jaar ago

  Die laarsjes zijn zo leuk ^^

 • 6 jaar ago

  Haha, de fruitsmaak-überplakkerige-superlekkere-lipgloss-nostalgie!

 • 6 jaar ago

  OMG! Die laarsjes zijn echt geweldig :)

 • Ivy
  6 jaar ago

  Die roller-lipglossjes heb ik ook nog gehad vroeger, heel herkenbaar. En eigenlijk veel te plakkerig om goed te zijn, maar ach jeugdsentiment :)

 • 6 jaar ago

  Loving tha shoes! Ik zou er mijn enkels mee omslaan maar jij ziet er sowieso fab mee :)

 • 6 jaar ago

  Die schoeneeeeeennnn ♥

 • 6 jaar ago

  heel leuk allemaal!

 • 6 jaar ago

  Ok ik ben officieel verliefd op die laarjes!!!!

 • 6 jaar ago

  Mooie laarsjes ! Het pink ribbon lintje is zoo cute, ik wil hem ook ! Leuke blogpost, zo een beetje vanalles ;-)

 • 6 jaar ago

  Ik vind die laarsjes pakken mooier dan de Miu Miu’s! Good choice :D

 • 6 jaar ago

  wat leuk!:D

 • xxxxBrenda
  6 jaar ago

  Jij hebt zo’n geweldige smaak!! En die tas!!!! :love:

 • 6 jaar ago

  Die schoenen zijn heilig !! :luv:

 • 6 jaar ago

  Leuke dingetjes heb je geshopt!
  Ben benieuwd naar die NOTD’s van die lakjes!

 • 6 jaar ago

  omg die laarsjes :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close