Menu & Search

New in: COS booties

Mijn moeder wil het gerust zwart op wit zetten voor u: ik ben een moeilijke. Aan de grootte van mijn kleerkast zou je het niet zeggen maar ik ben too picky to function. Sinds het tragische (en lichtelijk traumatiserende) heengaan van mijn favoriete paar enkellaarzen ben ik op zoek naar een zwart paar winterschoenen die mijn kouwelijke knoesels beschermen.   Dat overlijden van m’n geliefde botjes is ondertussen een jaar geleden. Net toen ik de grove middelen (lees: Net-a-porter, en ik heb zelfs vaaglijk iets met dubbele c in mijn hoofd gehaald) wilde inzetten, spotte ik ze in de vitrine van COS. Zwart, stoer, simpel doch edgy genoeg … de gehele checklist, quoi. Hoera! Nu heb ik enkel nog iemand nodig die mij Chanel uit mijn hoofd kan praten. Bij voorkeur gediplomeerd.
My mum wouldn’t mind declaring it under oath: I’m picky. You can’t really tell by the looks of my wardrobe, but I am, really. Ever since my favorite (and only) pair of black booties died, almost a year ago, I’ve been trying to find myself a new pair. Things would have been way easier if I’d had the budget to Net-a-porter myself a whole new season’s wardrobe and haul matchy Chanel flats, yet alas! Fortunately, just in time for the colder season (and before I popped out my trusted friend Visa), my eye spied these pretties in a COS shopwindow. They’re black, tough, simple yet egdy enough … the checklist, you know. #yay Now bring on the autumn walks!

verkrijgbaar available
@ COS

prijs price
€150

23 Comments

 1. 9 jaar ago

  Mooi! Ze zien er ook heel comfortabel uit!

 2. 9 jaar ago

  Echt héél leuke botjes.
  Helaas zijn de dubbele C’s ook zo verleidelijk!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 3. 9 jaar ago

  Ze zien er leuk uit!

 4. 9 jaar ago

  Ze zijn echt prachtig! En gaan waarschijnlijk ook lekker lang mee!

 5. 9 jaar ago

  Super mooi laarzen!

 6. 9 jaar ago

  Wat zijn ze leuk!!

 7. 9 jaar ago

  Mooi! En ook weer heerlijk geschreven!

 8. 9 jaar ago

  Prachtige laarsjes!

 9. 9 jaar ago

  waaaw!

 10. 9 jaar ago

  Supermooi! Ik heb mijn grijze enkelaarsjes van Matinique ook al jaren, ‘k zou niet weten met wat ik ze zou vervangen.

 11. 9 jaar ago

  Mooi paartje! Goede keuze in elk geval.

 12. 9 jaar ago

  Ze zien er heel degelijk en comfy uit.

 13. 9 jaar ago

  Mooooi!

  XO

 14. 9 jaar ago

  Mooie schoenen!

 15. 9 jaar ago

  Heeel mooi!

 16. 9 jaar ago

  Ze staan je ge-wel-dig! Een everyday schoen, maar dan toch net met een edge! Pretty! ;D

 17. 9 jaar ago

  Dat zien er uit als kwalitatieve schoenen die (hopelijk) enkele jaren meegaan!

 18. 9 jaar ago

  Superkoopje!
  Naomi, x

 19. 9 jaar ago

  Love them!! <3

 20. 9 jaar ago

  Prachtige boots!

 21. 9 jaar ago

  Oh my! Die zijn écht heel mooi. Eeuwige liefde voor Cos!

 22. 9 jaar ago

  moooi! ik heb toevalig een paar van geox gekocht vandaag, ook zwart, love them

 23. Rianne
  9 jaar ago

  GEWELDIGE schoenen.