New in: COS booties

New in: COS booties

Mijn moeder wil het gerust zwart op wit zetten voor u: ik ben een moeilijke. Aan de grootte van mijn kleerkast zou je het niet zeggen maar ik ben too picky to function. Sinds het tragische (en lichtelijk traumatiserende) heengaan van mijn favoriete paar enkellaarzen ben ik op zoek naar een zwart paar winterschoenen die mijn kouwelijke knoesels beschermen.   Dat overlijden van m’n geliefde botjes is ondertussen een jaar geleden. Net toen ik de grove middelen (lees: Net-a-porter, en ik heb zelfs vaaglijk iets met dubbele c in mijn hoofd gehaald) wilde inzetten, spotte ik ze in de vitrine van COS. Zwart, stoer, simpel doch edgy genoeg … de gehele checklist, quoi. Hoera! Nu heb ik enkel nog iemand nodig die mij Chanel uit mijn hoofd kan praten. Bij voorkeur gediplomeerd.
My mum wouldn’t mind declaring it under oath: I’m picky. You can’t really tell by the looks of my wardrobe, but I am, really. Ever since my favorite (and only) pair of black booties died, almost a year ago, I’ve been trying to find myself a new pair. Things would have been way easier if I’d had the budget to Net-a-porter myself a whole new season’s wardrobe and haul matchy Chanel flats, yet alas! Fortunately, just in time for the colder season (and before I popped out my trusted friend Visa), my eye spied these pretties in a COS shopwindow. They’re black, tough, simple yet egdy enough … the checklist, you know. #yay Now bring on the autumn walks!

verkrijgbaar available
@ COS

prijs price
€150

23 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close