Menu & Search

April is een feit en ik weet niet of het de naderende lente is, dan wel een hele reeks toffe nieuwigheden die ik enthousiast ben/kan beginnen testen. Van high end (een voluptueus 200ml flacon van mijn geliefde Chanel N°5 L’Eau) tot budget (de Dove Shower Cream in heerlijke Revitalising Pear) via niches (een kleine Grown Alchemist haul) en hypes (NYX highlighter en Anastasia Beverly Hills contour kit): het is nieuw, het is van mij en het zit in testfase. En over hypes gesproken, niet op de foto maar al wel op mijn bureau: Deciem! Wegens plotse trend in de beauty scene. Niet mijn gewoonte om daaraan toe te geven, maar in een vlaag van complete zinsverbijstering – mogelijk een shoprush, want ik plaatste diezelfde dag al een bestelling bij PhilVert, lalala… – bestelde ik efkes vijf flacons. Hierboven/-onder een kleine samenvatting van wat nieuw is op mijn bureau.

P.S. De kawaii iPhone (5!) cover is van H&M, net als de babyroze kabel. Voor van die can’t-adult-today dagen; en anders verzin ik wel een ander argument voor de integratie van dit glitterkatje in mijn doordeweeks bestaan. (Glitter maakt maandag beter. Glitter om woensdag te vieren. Glitter ter voorbereiding van vrijdagavond. Glitter voor een zaterdag state of mind. Allezja, eh: glitter all day everyday.)

FURLA
Metropolitan c/o Duifhuizen

CHANEL
N°5 L’Eau, 200ml

DOVE
Shower Foam in Revitalising Pear

NYX
Total Control Drop Foundation

NYX
Bright Idea Illuminating Stick in Lavender Lust

GROWN ALCHEMIST
Persian Rose & Argan Extract Intensive Hand Cream

[korra_small_gradient_separator]
GROWN ALCHEMIST
Antioxidant Facial Oil Rosehip & Camellia Seed

DIOR
Hydra Life Time to Glow Ultra Fine Exfoliating Powder

JANE IREDALE
Eyebrow Pencil in Blonde

CHANEL
Huile de Jasmin

GUERLAIN
La Petite Robe Noire Lipstick in 007 Black Perfecto

ANASTASIA BEVERLY HILLS
Contour Kit in Light to Medium

[korra_icon icon=”poop”]

Vragen / uitingen van product- en merkaffectie / review request in de comments, lieve lezer! Het is je allicht al opgevallen – of niet, natuurlijk, lieve lurkers (<3) – dat ik het oude commentsysteem heb vervangen door Disqus en dat daarmee de vroegere comments verdwenen zijn. Ik werk er aan om ze terug te importeren al moet ik toegeven dat dit niet bovenaan mijn prioriteitenlijst staat (nieuwe reacties/vragen > oude comments, toch?). De switch naar Disqus is vooral doorgevoerd omdat het oude systeem a/ belastender was voor mijn CMS (content management systeem) en b/ ik op deze manier geen omzien heb naar spam. Win! :) Het is mogelijk omslachtiger om te reageren nu, maar na één registratie kan je lekker losgehen op Joliette én heel veel andere blogs die ook met Disqus werken. Je kan je eigen comments opvolgen, etc, … perks, ladies & gents, dus voilà.

Save

0 Comments