Menu & Search

New in: Alexander Wang Mini Rockie

Oktober is een maand van tricks en treats, en die ben ik goed begonnen. Allezja, goed... ik ben in feite stout geweest. Ik heb weer een roze handtas gekocht. Dit is waar ik met excuses begin te gooien al waren ze confetti. Maar ik heb een punt, écht! (Wie haalt de #FailFiles boven? Danku.)


Oktober is een maand van tricks en treats, en die ben ik goed begonnen. Allezja, goed… ik ben in feite stout geweest. Ik heb weer een roze handtas gekocht. – Dit is waar ik met excuses begin te gooien al waren ze confetti. – Maar ik heb een punt, écht! (Wie haalt de hashtag #FailFiles even van onder het stof terwijl ik mijn argumenten opsom? Danku.)

Excuus n°1: Het lot bracht ons samen. Ik weet niet meer juiste wélke Pinterest link het was, maar het bracht mij naar The Outnet. Waar ik overigens al maanden niet meer was geweest. Ik klikte vervolgens onhandig door de voorpagina en kwam toevallig uit op deze felroze Mini Rockie. DE LAATSTE! Ik zeg het, meant to be.

Excuus n°2: Het is een soldeke. Zoals je hierboven kan lezen, komt hij van The Outnet, oulet zus van Net-A-Porter, en dat impliceert het al: ik scoorde deze handtas met een fikse (fikse!) korting-op-een-korting.

Excuus n°3: Roze maakt me blij. En ik heb dingen nodig die me blij maken. Op doktersvoorschrift. Voilà, medisch verantwoord.

Excuus n°4: Felroze is praktisch. Ik zweer het, met mijn all black errthing outfits is een zwarte handtas gewoon niet zo leuk. Kan wel, natuurlijk, maar I’d rather not. Plus, felroze matcht met mijn lipctick. En nagellak. En je moet je handtas nooit echt zoeken want ze springt in het oog. Nee, écht, mijn meest gebruikte handtas van het afgelopen jaar was ook gewoon de felroze Pashli die ik in de zomer van 2016 adopteerde van Birthe. Die is lekker groot. Deze Rockie is lekker compact.

Excuus n°5: Een it-bag is altijd een wijze investering. Niet dat ik ze plan ooit te verkopen (mijn it-bags zijn mijn babies) dus ik verslijt ze. Eerder een investering in jezelf, weetjewel. Dat is verstandig want dat is naar ’t schijnt de persoon waar je de rest van je leven mee verder moet.

Excuus n°6: Ooit kan ik mijn levensverhaal vertellen aan mijn kleinkinderen aan de hand van mijn roze handtassen. Tenzij ik rond mijn 40 of 50 overschakel naar een andere kleur. Lijkt me momenteel highly unlikely, maar zeg nooit nooit, kinders!

P.S. De bril is mijn oude vertrouwde Komono (model: Lulu), de lippies een Chanel Rouge Allure + een NYX Soft Matte Lip Cream (kleur: Paris). De iPhone case is Berschka.

6 Comments

 1. Evi
  5 jaar ago

  Heerlijke tas! Never mess with destiny! Geniet ervan

 2. 5 jaar ago

  Héél mooie kleur, ben er bijna jaloers op. Heb dezelfde tas maar dan in het grijs :) Niet zo opvallend maar wel heel erg leuk. Ik vond ze wel iets zwaarder uitvallen dan verwacht :)

  • 5 jaar ago

   Ik heb altijd een zwak gehad voor jouw Rockie, hij is zo mooi! Inderdaad redelijk zwaar. Gezien de metalen studs en het dikke leder, had ik me daaraan verwacht. (Plus ik had hem ook al eens vastgenomen in department stores, lalala…)

 3. Geen excuus nodig hoor, ik snap je helemaal! Je tas is echt geweldig <3