Menu & Search

New in: aktentas (bon, soortvan)

Eindelijk die laptoptas gevonden! En nog wel in mijn kleur...


De afgelopen jaren zeulde ik mijn laptop mee in een oude, lederen Zara tas of, meestal, in van die katoenen shoptassen (waar vaak heel fijne event-herinneringen aan vasthangen). Geen van die opties is echter bestand tegen de regen, noch zijn die tassen gestructureerd/stevig genoeg om schriften netjes te houden. Ik was met andere woorden in the market voor een soortement van aktentas. Na lang zoeken, heb ik voor deze My Piper Large van Furla gekozen. De tas is heel eenvoudig (één van de goedkope modellen van het Ialiaanse merk), een lichtgewicht en perfect voorzien op mijn laptop mét sleeve, plus mijn agenda, notitieboekjes, pennenzak en zakje met kabels. De ‘orchid pink’ edities waren in zomersolden en dat komt goed uit, want roze is mijn go-to kleur voor handtassen. Geloof mij, die Barbie vibes compenseer ik wel. 👽

Ik ga al lang niet meer naar school of college, maar elke september krijg ik zin om kantoormateriaal te hamsteren. Zo’n hardnekkige gewoonte! Als ik mezelf niet weet te controleren, ga ik helemaal los bij de lokale Hema, Sissy Boy of ’t Stad Leest (op de Steenhouwersvest in Antwerpen, adres tip!). Herkenbaar?

4 Comments

 1. Jennifer
  4 jaar ago

  Woo die is SUPER mooi!! *gaat naar Furla website*
  Wil gewoon ook even zeggen dat ik heel erg fan ben van je blog, je mooie fotoos en beauty tips! Ik ben zo’n noob en denk dat 50% van mn make-up op jou blog gebasseerd is :D

  Greets,
  Jennifer

  • 4 jaar ago

   Omg! Dankjewel, Jennifer! <3

 2. 4 jaar ago

  Oeeeh die tas is echt nice! :D Ik ben de laatste tijd meer into rugzakjes, help! :p

  xo Noor

  • 4 jaar ago

   Vind ik ook best handig, zeker als ik met de fiets ben of voor een avontuurlijke dag/weekendtrip. In de stad draag ik die minder graag, ben te paranoïde, bang dat er iemand wat uit gaat halen.