Menu & Search
NARS Smooth & Protect Primer SPF50+

NARS Smooth & Protect Primer SPF50+

Ontmoet m'n primer du jour. The good, the bad en the hartjes.


Ik weet niet goed waar ik zat met mijn hoofd toen ik dacht: “een primer met SPF50, keigoed idee, KOPEN!” maar ben mezelf wel dankbaar, want deze Smooth & Protect Primer SPF50+ van NARS werkt super.

A little goes a long way. Hij ’s dagelijks in gebruik sinds april en is nu nog niet halverwege. Dat is fijn voor het primer aspect van dit product, maar wat betreft de SPF maakt het me nerveus omdat ik geleerd heb twee vingerlengten lotion aan te brengen voor optimale bescherming. En meer dan een dikke erwt van deze Smooth & Protect  heb je niet nodig om je hele gezicht te primen. Ik merk dat zo’n laagje voldoende is om niet te verbranden onderweg naar mijn werk – ja, ik ga daar te voet naartoe, be jealous – maar zou er natuurlijk geen terrasje mee gaan doen op de middag. Zie het als een added bonus, maar neem een zonnelotion, -spray of deze primer mee in de handtas voor SPF touchups.

Als primer vind ik deze van NARS echt wel bijzonder fijn en performant. Poriën en fijne lijntjes worden minder zichtbaar, foundation brengt mooi aan en blijft echt heel goed zitten – ik gebruik nu de Luminous Silk foundation van Armani Beauty – en eerlijk: mijn neus heeft er nog nooit zo flawless uitgezien.

Win n°1: geen vet gevoel. De primer voelt heel erg comfortabel, zowel bij het aanbrengen als doorheen de dag. Lightweight, geformuleerd zonder olie, voelt en ziet er uit als huid-maar-dan-beter. Win n°2: geen witte waas. En toch ook een beetje een n°3: hoewel ik m’n huid ’s avonds mild doch heel grondig reinig, verwachtte ik breakouts – zo reageert mijn huid al eens op primers én SPF dus dit was een double threat – maar die hebben zich nooit gemanifesteerd. Heerlijk.

Makkelijk m’n meest favoriete primer tot nu toe.

+/- 35 EUR
Exclusief bij Parfuma.

3 Comments

  1. ❤️ Official Platform Uniswap Free Gateway go free $400! Click Here: https://telegra.ph/Official-Platform-Uniswap-Free-Gateway-11-30 ❤️

  2. ❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSJVK ❤️

  3. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} לאתר הבית