Menu & Search
NARS Exposed cheek palette

NARS Exposed cheek palette

Het Exposed cheek palette van NARS *insert gevoel voor drama* exposed.


Maak kennis met mijn nieuwe NARS aanwinst. Een kleine blushgarderobe voor het voorjaar. Waarschijnlijk ook najaar wegens 😍. Eerlijk, ik had het technisch gezien niet ‘nodig’ maar ik heb uiteraard een paar excuses gevonden om de aankoop te verantwoorden. Allezja, buiten het feit dat het een prachtig palette is en ik het gewoon wilde hebben (wat, hoewel perfect legit en uiteindelijk de overwegende factor in alles wat je doet, een zwak onderbouwd excuus blijft).

excuus n°1

Gezien mijn substantiële blush collectie, heb ik mezelf heel lang verboden om een nieuwe blush te kopen. Maar echt lang. Toen NARS met het Hot Tryst cheek palette kwam voor de feestdagen ’18, heb ik dat cadeau gedaan aan mijn zus. Het waren haar kleuren, kreeg een A op Temptalia én toen ik er om ging bij Parfuma was het het laatste exemplaar. Perfect gift. Blijkbaar heb ik daar karmapuntjes mee gescoord, want dit voorjaar is het de beurt aan mijn kleuren, conveniently verzameld in het Exposed cheek palette: een selectie van 6 hybride (gel-ish) poeders met bijna wetlook finish in peachy en fuchsia tinten. 💜 Hello, lover! 

Je kan ze ook effectief nat aanbrengen voor een intenser effect, zowel qua kleur als qua glans. Ze blijven in dat laatste geval ook langer zitten, al zijn het an sich zeker geen vluchtige blushes. Gebruik in ieder geval geen hele fluffy kwast, maar iets steviger; ik gebruik er een kleine duofibre voor, een sponsje of m’n vinger. Hou er rekening mee dat New Fling het witte deel van de duofibre permanent verkleurd. (Mijn penselen zijn al jaren oud, maar toch.) Op mijn wangen gaat hij er ’s avonds wel netjes af.

Excuus n°2

Soms is een duurder product een koopje in vermomming. Voor een NARS blush poeder leg je een 32 EUR neer, 38 EUR voor een highlighter. Ik zou deze kleuren dus bij elkaar gesprokkeld hebben voor een kleine 200 EUR terwijl ik er nu 50 betaal. Deal, quoi. De highlighter (Tell All) gebruik ik het minst, Now Or Never, Make You Mine en Come Hither krijgen de meeste liefde maar Give It Away en New Fling zijn ook zo fucking mooi! 😍 Er is geen kleur die ik niet gebruik, dus. Hey wat kan ik zeggen, ik herken een goede investering wanneer ik ze zie.

swatches droog aangebracht

💸

bij Parfuma en DeBijenkorf.be
+/- 49,00 EUR

1 Comment

  1. 3 jaar ago

    Waauw, wat een beauty!!